Otkrivena tajna iza misteriozne CUBE instalacije, u njoj se krila revolucionarna tehnologija | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otkrivena tajna iza misteriozne CUBE instalacije, u njoj se krila revolucionarna tehnologija

Nakon sedam dana, Next Level Cube je sklonjen sa platoa ispred Rajićeve, ali samo kako bi otkrio svoje tajne.

 Otkrivena tajna Next Level Cube instalacije u Rajićevoj Izvor: SmartLife / Uroš Arsić

U periodu od 18. do 25. septembra, veliku pažnju Beograđana je privlačila misteriozna instalacija na platou TC "Rajićeva" u Knez Mihailovoj ulici. Slučajni prolaznici su imali priliku da uživaju u vizuelnom spektaklu "infinity" ogledala, a oni radoznali, koji su zakoračili u Next Level Cube, videli su dinamičnu igru oblika i dobili priliku da uslikaju fotke za pamćenje - a onda je instalacija nestala.

Gde je nestala i šta se u njoj krilo, samo su neka od pitanja koja su se mogla čuti. Srećom, nisu ostala bez odgovora: Next Level Cube je premešten u Hangar, gde je na spektakularnom događaju, održanom 28. septembra, pred 600 gostiju predstavljena potpuno nova serija IQOS ILUMA bezdimnih uređaja, kao i revolucionarna tehnologija koja ih pokreće.

 IQOS Iluma novi uređaj Izvor: LCF Produkcija

Uz taktove pesama Fantoma i Bajage, gosti su imali priliku da se upoznaju sa tri nova IQOS ILUMA uređaja - IQOS ILUMA PRIME, IQOS ILUMA i IQOS ILUMA ONE. Iako svaki od ovih modela nudi neke jedinstvene karakteristike, ono što im je zajedničko jeste da ih pokreće SMARTCORE INDUCTION SYSTEM tehnologija, koja iskustvo korišćenja podiže na sledeći nivo.

Za razliku od prethodnih rešenja, SMARTCORE INDUCTION SYSTEM je tehnologija zagrevanja duvana bez oštrice, koja koristi indukciji kako bi precizno zagrevala metalni element u potpuno novim duvanskim patronama. Uklanjanjem oštrice iz uređaja, nove patrone se ne probijaju, već lako postavljaju u držač, a ovo odsustvo direktnog kontakta znači da su eliminisani ostaci duvana, pa samim tim i potreba za čišćenjem uređaja!

Nakon ove istorijske prekretnice u tehnologiji zagrevanja duvana, Next Level Cube će 1. oktobra biti vraćen ispred Rajićeve, gde će se transformisati u "pop-up store" u kojem će svi punoletni pušači moći da izaberu jedan od novih IQOS ILUMA uređaja i sami se uvere u lakše i čistije iskustvo konzumiranja duvanske pare.

IQOS nije proizvod bez rizika i oslobađa nikotin koji izaziva zavisnost. Samo za punoletne.

/PROMO TEKST/

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA