NAJJAČA POMOĆ U SVAKOJ PRILICI: Od skice, preko planiranja do realizacije i još dalje - sklopljen ili rasklopljen! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NAJJAČA POMOĆ U SVAKOJ PRILICI: Od skice, preko planiranja do realizacije i još dalje - sklopljen ili rasklopljen!

Stefan Đoković - umetnik koji spaja muziku i modu na poseban način i pomoću posebnog uređaja…

 Stefan Djokovic 4 (1-1).jpeg Izvor: SmartLife / Samsung

Svestranom umetniku podršku u svakodnevnim aktivnostima pruža moćni Samsung Galaxy Z Fold3 5G.

Za savremenog umetnika koji stvara u svakom trenutku svog budnog stanja, vreme predstavlja jedan od najvažnijih resursa.

Možda će vas zanimati

Njegove ideje se procesiraju neverovatnom brzinom, te mu je neophodan telefon koji će ga pratiti u svim procesima rada.

Komunikacija sa drugima, skiciranje ideja, planiranje vremena, prezentacije ideja, deljenje svega stvorenog sa svetom koji ga prati, samo su neke od svakodnevnih aktivnosti koje jedan kreativac u pokretu obavlja tokom celog dana.

Pametni telefoni danas upravo nude ovaj nivo podrške, a Samsung Galaxy Z Fold3 5G je pravi poslovni asistent za ljude, koji posao obavljaju neverovatnom brzinom i preciznošću, i to više stvari istovremeno.

Stefan Đoković, pijanista, tenor, modni dizajner, svoj dan započinje pogledom na plan i već od ranog jutra kreće u akciju. Visoka moda, koncertna dvorana, spajaju se u planu ovog umetnika, koji mnogima može da bude odličan primer toga kako se puno toga postiže upravo kvalitetnim planom i multitasking načinom funkcionisanja.

Kako izgleda jedan tvoj radni dan?

Svaki dan počinjem dobrom kafom tokom koje pregledam obaveze za tekući dan.

Zbog velikog broja istih moram da vodim planer na mom Galaxy Z Fold3 5G telefonu da bih bio siguran da ništa ne izostavim. Tu su neretko snimanja, fotografisanja, brojni događaji, rad na brendu od planiranja i skiciranja do finalizovanja modela, zatim brendiranje, marketing, nabavke materijala itd. To je praktično riznica podataka, brojnih slika, nota koje učim sa predstojeće koncerte, ali i obaveze privatne prirode.

Jako mi je bitno da ne zapostavim pored posla sebi drage ljude kao i brigu o zdravlju, ishrani treningu. Uspešan dan je pre svega ispunjen i dobro isplaniran dan.

 Stefan Djokovic 3 (1-1).jpeg Izvor: SmartLife / Samsung

Gde pronalaziš najveću inspiraciju za svoje stvaralaštvo?

Moj rad sa modom je neraskidiv od mojeg bavljenja muzikom. Pijanista sam već 24 godine i sada sam na završnoj godini doktorskih studija.

Svet oko nas se konstantno menja i moramo biti u koraku sa njim, a ja se trudim da budem korak ispred i to je verovatno odgovor na pitanje koje često dobijam, kako sve postižem? Pre svega se bavim onim što volim i što me ispunjava, imam podršku bliskih ljudi, a i imao sam privilegiju da javnost jako pozitivno reaguje na sve moje dosadašnje projekte.

Možda će vas zanimati

Od skora je nova podrška i Samsung Galaxy Fold3 5G koji mi često olakšava rad svojom multifunkcionalnošću poput mogućnosti skiciranja u tablet formi, korišćenje kad je isto rasklopljen za čitanje nota, kucanje akademskih radova, veliki broj mejlova, intervjua kao i beleženje trenutnih inspiracija kamerom svakodnevnog života, koji se odvija nezavisno od nas.

Sa novim kolekcijama sam se trudio da pored svoje kreativnost dobro slušam šta tržište traži, kako se menja, kakvi su to odevni komadi koje žene u trenutnoj situaciji žele u svom garderoberu i na koji način mogu da to sve osmislim i sprovedem u delo ne odstupajući od moje do sada već prepoznatljive estetike.

Hoćeš li nam otkriti svoj sledeći projekat?

Nakon Kapsula kolekcije koja je upravo izašla radim na novoj, koju sam po prvi put isključivo skicirao na telefonu, što mi je u mnogo čemu olakšalo proces.

Estetski je nastavak prethodne, koju možete pogledati na mom profilu @stefandjokovich. Tu će biti vanvremenski damski krojevi, odevni komadi koji se mogu nositi day to night, ali i neki limitirani večernji modeli.

Pored mode, fokus mi je i na zakazanim koncertima i saradnjama sa nekim sjajnim muzičarima, kao i doktorska disertacija za koju se nadam da ću odbraniti u 2022. godini. Mnogo je to posla, svestan sam toga, ali kao što sam već rekao, radim to iz velike ljubavi i strasti prema umetnosti.

Kada se to poveže sa strašću prema tehnologija, Samsung Galaxy Fold3 5G je pravi saputnik u mojim budućim planovima.

Ko se sad odluči za ovaj model - dobija i neverovatan poklon, koji će još više unaprediti ionako sjajn telefon - pogledajte Samsung Srbija promociju!

Galaxy Z Fold3 | Z Flip3 5G VIDEO
Izvor: Samsung

/PROMO TEKST/

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Možda će vas zanimati

Ovo ne smete propustiti

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 1

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Realno

Gospode me boze sacuvaj. Pa pogledajte na sta samo lici taj ekran na zvanicnoj promo slici. Prerano je ova tehnologija gurnuta u vatru.