Agonija pranja veša je prošlost: Ti ne razmišljaj - ONA pere sama! (FOTO) | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Agonija pranja veša je prošlost: Ti ne razmišljaj - ONA pere sama! (FOTO)

Uz novi tip veš mašine, koja je i ekološka i koristi veštačku inteligenciju za rad, pranje veša više neće biti agonija - trajaće kraće, brinućete manje i bićete zaštićeni i do 10 godina od kvarova.

  Izvor: MONDO / LG

Mnogi od nas uzimaju zdravo za gotovo obavljanje kućnih poslova.

No, većina nas u nekom trenutku shvati da kućni poslovi i te kako oduzimaju i mnogo vremena na dnevnom, nedeljnom, pa i mesečnom nivou.

Možda će vas zanimati:

Lista istih može biti poduža, ali pranje veša sigurno je na listi kućnih poslova, koji mogu biti zaista… pa, oni koji baš znaju da nerviraju. Brdo neopranog veša, različite boje, sastava, tkanine, tekstura, razvrstavanje, punjenje mašine, nepregledan niz preporučenih ciklusa pranja, odabir ciklusa, uključivanje mašine kad je skupa ili jeftina struja, beskrajni krugovi dok mašina vrti, sati pranja…

Ah da, previše toga?

Da, pranje veša jeste jedan od neomiljenih kućnih poslova, ali isti može biti znatno olakšan ili jednostavniji, ako odaberete pravu veš mašinu i napravite od iste novog najboljeg drugara.

Istina je da odabir mašine za pranje veša, može da bude težak zadatak, jer ćete se neminovno suočiti sa naizgled beskrajnim nizom uređaja, različitih proizvođača i naravno različitih specifikacija… Svi imamo, opet različite potrebe, nekome je potrebna mašina većeg kapaciteta, nekome je važna brzina, efikasnost, godine garancije, a najbolje bi bilo da sve što nam je potrebno nađemo u jednom uređaju.

Iako možda ne biste poverovali na prvu loptu, takve veš mašine postoje!

Kreirane da korisnicima olakšaju posao pranja veša, pojednostave procese i učine svakodnevicu boljom, LG veš mašine sa Steam + tehnologijom tu su da vam besprekorno operu veš, uštede vreme, energiju, novac i trud.

Evo zašto odabrati i kupiti baš LG mašinu za pranje veša!

LG ThinQ pametna rešenja za pranje veša video (MobIT)
Izvor: LG Srbija

LG Steam + tehnologija

Ova tehnologija je, zapravo tehnologija korišćenja vodene pare pri procesu pranja i zahvaljujući njoj LG mašine za pranje veša, osim što dubinski čiste i dezinfikuju, ujedno čuvaju nežne i delikatne tkanine. To u praksi funkcioniše tako što naizmenično kombinuje paru i vodu kako bi tkanina omekšala, što dovodi do efikasnijeg dubinskog čišćenja uz otklanjanje čak i najsitnijih alergena.

Ovo je posebno važno za sve, koji imaju problem sa alergijama. Naime, LG mašina za pranje veša sa Steam + tehnologijom poseduje ciklus Allergy Care, koji koristi vodu i toplotu za proizvodnju dezinfekcione pare i čisti odeću nežnim tretmanom. To umanjuje 99,9 procenata alergena, poput grinja, koje mogu da izazovu alergiju ili probleme disajnih puteva.

LG TurboWash360 tehnologija

Uz Steam +, važna je i LG TurboWash360 tehnologija, koja značajno smanjuje trajanje procesa pranja, štedi električnu energiju i omogućava detaljno čišćenje odeće. Četiri JetSpray mlaznice puna dva minuta ispuštaju vodu maksimalnom snagom, čime u potpunosti ispira deterdžent iz odeće. Na taj način, smanjuje se potrošnja energije i vode do 40 odsto, praveći idealan kompromis kada je reč o brzini pranja i računima za struju. Ujedno, TurboWash 360 tehnologija štedi i vaše vreme prilikom pranja veša. Zahvaljujući baš tim snažnim mlaznicama, koje prilaze odeći sa svih strana, čak i kad je mašina puna, sredstvo za pranje dopire do tkanine i temeljno je čisti, a proces pranja je gotov za 39 minuta.

LG 6 Motion Direct Drive tehnologija

Verujemo da ovo ovako napisano, zvuči kao “špansko selo“, ali je u principu reč o vrlo efikasnoj tehnologiji. Da pojednostavimo, ova tehnologija koristi kombinaciju 6 različitih posebno prilagođenih pokreta, čime omogućava idealne režime pranja za različite tipove odeće. Efektivna podjednako, koliko i ručno pranje, 6 Motion Direct Drive tehnologija omogućava uklanjanje neravnina i oštećenja na odeći, dok ujedno neguje tkaninu. Uz AI Direct Drivetehnologiju moguće je i utvrđivanje količine, težine, osetljivosti i karakteristika tkanina, koje se peru u cilju pružanja izbora najboljeg mogućeg ciklusa pranja. To garantuje izuzetno čist veš, uz postizanje 18% veće zaštite tkanine, čime se produžava njen život. Između ostalog, zahvaljujući jedinstvenom Inverter Direct Drive motoru, ekološke veš mašine kompanije LG rade izuzetno tiho, proizvode manje vibracija, pri čemu LG pruža garanciju od 10 godina na motor.

Nove LG veš mašinevideo (MobIT)
Izvor: LG Srbija

I do 10 i po kilograma veša i do 5 godina garancije

Volimo sve naše bližnje, naravno, ali nekada velika porodica osim mnogo ljubavi, pažnje, zabave, znači i “planinu” prljavog veša. LG veš mašine imaju velike kapacitete, i do 10,5 kilograma, pa ste u prilici da operete još više veša odjednom. Tako se gotovo sigurno niko neće ljutiti što su nečije farmerke oprane pre nečije omiljene majice…

I za kraj, ali ništa manje važno, da biste bili dodatno bezbrižni, kompanija LG za određene izabrane mašine za pranje veša daje i petogodišnju garanciju.

Šta vam je više od ovoga potrebno od najboljeg prijatelja?

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Pročitajte i ovo:

Ovo ne smete propustiti

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA