Poslovna komunikacija i PR: Sta se sme, a šta ne? | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poslovna komunikacija i PR: Sta se sme, a šta ne?

Znanje, saveti i vrednosti koje dele neprocenjivi su i NetWorking Day - Poslovni susreti omogućuju da ih čujemo i upoznamo.

  Izvor: Promo / Networking Day.

Networking Day je koncept poslovnih susreta namenjen podršci  privrednicima i preduzetnicima širom Srbije u cilju proširenja znanja, razmene ideja, iskustava, povezivanja i motivacije. Ima za cilj da, pored podsticanja poslovnog povezivanja i pokretanja privatnog posla, okupi sve zainteresovane za društveno-korisne teme i poslovanje na izazovnom domaćem tržištu.

Jesenji NetWorking Day u Beogradu još jedna je prilika za poslovno druženje, i lepo i korisno provedeno vreme. Zakazan je za četvrtak, 05. oktobar u 18h u restoranu Azzaro Red Club, na Novom Beogradu.

Gosti na događaju biće  sa specijalisti iz  oblasti poslovne komunikacije, PR-a, motivacije, društvenih mreža i marketinga:

- Šta sve podrazumeva poslovna komunikacija?
- Da li smo svesni da komuniciramo i kada ne komuniciramo?
- Šta svakako treba da uradimo a šta ne da bismo na klijente ostavili utisak poslovnosti i ozbiljnosti?
- Znamo li kako nas ‘vidi’ javnost?
- Kako komunicirati sa saradnicima i zaposlenima?

Lela Saković, konsultant za komunikaciju, osnivačica edukativnog centra Poslovna komunikacija – može i bez stresa, vlasnik i glavni i odgovorni urednik sajta Sve o osiguranju.

Ivana Marjanov, šefica službe marketinga u Telekomu Srbija, preneće posetiocima principe poslovne komunukacije iz naše najveće kompanije.

Milan Maglov, stručnjak za marketing i promociju na društvenim mrežama, kreator svog samostalnog poslovnog puta, ličnog brenda i mnogih reklamnih kampanja brojnih klijenata - velikih i malih firmi.

Dr Nikola Čanak - Dr Nick, profesor komunikologije, motivacioni govornik, „lajf kouč“, doktor medicinskih nauka, čovek vrlo zanimljive i inspirativne biografije i ogromne životne energije i harizme. Dr Nick je napisao više od deset motivacionih knjiga i drži motivacione govore u zemlji i inostranstvu. Bio je domaćin i uvodničar na prošlogodišnjem gostovanju Boba Proktora u Beogradu.

Ne propustite druženje i upoznavanje učesnika jesenjeg beogradskog NetWorking Day-a. Znanje, saveti i vrednosti koje dele neprocenjivi su i NetWorking Day – Poslovni susreti omogućuju da ih čujemo i upoznamo.

PRIJAVITE SE ZA DOGAĐAJ U NETWORKING BAZU OVDE!

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA