Nabavljate štampač? Pročitajte ovo! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nabavljate štampač? Pročitajte ovo!

Da li kupiti ili iznajmiti štampač?

 Izvor: Promo/Samsung
printer Izvor: Ilustracija Guliver/Getty Images/Thinkstock

Štampači - stavka bez koje gotovo da se ne može krenuti u biznis. Ali kupiti štampač, nabavljati papir, tonere, plaćati održavanje, čekati popravke, pa ponovo kupovati nove uređaje kada stari otkažu ili vam zatrebaju neki s boljim performansama - to su već stavke koje su ozbiljan trošak za svaku firmu. Još kad vam je potrebno više štampača...

Štampači i prateći materijal su veliki trošak, ali - možete ga izbeći. Ovo je posebno korisno svima koji tek otvaraju firmu, jer tada kad je najpotrebnije mogu uštedeti znatna sredstva i uložiti ih u razvoj svog biznisa.

Zašto se isplati iznajmiti, a ne kupiti štampače? Pre svega - finansijski, uverili su nas stručnjaci kompanije Meteor - ušteda je i do 30 odsto! Potom, štedite dragoceno vreme, jer ne morate da se bavite nabavkom i menjanjem tonera, održavanjem, rezervnim delovima, garancijama i servisima, već se time bavi firma koja vam iznajmljuje štampače. Non-stop monitoring omogućava da se uvek zna kad se na kom štampaču treba promeniti toner ili uraditi neka popravka. Ukoliko se desi neki kvar, to takođe ne treba vas da brine - serviseri dolaze i najkraćem roku, sa zamenskim štampačem koji možete koristiti dok se ne otkloni kvar.

HP, Štampa, Štampač, Print, Printer, HP Samsung Izvor: Promo/Samsung

Uštedećete još više uz sistem kontrole procesa štampe. Na taj način imate nadzor nad svim odštampanim dokumentima na svim štampačima u firmi, što će sprečiti zloupotrebe i omogućiti da se na vašim štampačima štampaju isključivo poslovni dokumenti.

Šta se plaća kada koristite uslugu “iznajmljivanje štampača”? Samo odštampane strane, jer se ni najam štampača ne plaća. Na taj način sami određujete svoj mesečni fond za štampu. Zamislite da vam neko besplatno dâ automobil s kompletnim održavanjem i servisom. Sve što vi treba da radite je da - sipate gorivo i vozite.

Dakle, umesto da kupite štampače, vi ih dobijate besplatno na korišćenje. Umesto troškova održavanja, tonera i ostalih pratećih stvari - vi plaćate samo broj odštampanih strana i na taj način sami kontrolišete visinu mesečnih troškova. Umesto nerviranja i trošenja vremena na održavanje vaših uređaja - vi ne morate da brinete o tome već sve svoje vreme usmerite na stvari bitne za razvoj vašeg poslovanja.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Tagovi

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi