UKLJUČITE I PRATITE NOVI SISTEM NAŠIH VESTI: Podesite svoj telefon i računar jednim ili u samo par klikova! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

UKLJUČITE I PRATITE NOVI SISTEM NAŠIH VESTI: Podesite svoj telefon i računar jednim ili u samo par klikova!

Najvažnije SmartLife vesti stižu direktno do vas preko telefona i kompjutera i našeg novog sistema obaveštavanja - uključite ga!

  Izvor: MONDO / Samsung

SmartLife je vaše novo omiljeno IT i SMART onlajn sastajalište i kao takvo želimo da vam pomognemo da uvek budete u toku sa svime što se dešava na našem sajtu.

Zbog toga samo uveli nov sistem tzv. PUSH NOTIFIKACIJA, koje će na vaš telefon, na tablet ili računar donositi izbor najboljih i najvažnijih vesti - ovo je kao newsletter, ali bolje i u realnom vremenu, ne sa odlaganjem.

Možda će vas zanimati

I neće to biti bilo koje vesti - to su najzanimljivije vesti, koje bi trebalo u tom trenutku da znate. Ako vam se ne čitaju odmah slobodno ostavite notifikaciju po strani (u padajućem meniju telefona ili u panelu obaveštenja na računaru) i pročitajte ih kasnije.

Klik na vest odvešće vas direktno do sadržaja, a da biste bili u prilici da primate push obaveštenja dovoljno je da kliknete samo nekoliko puta.

 kako aktivirati push notifikacije vesti obaveštenja prijem na uređaj računar telefon saveti uputstvo Izvor: SmartLife / Marko Čavić

Ako posećujete redovno SmartLife sigurno ste već videli ili ćete ubrzo videti obaveštenje kao na slici. “SMARTLIFE želi da vam šalje obaveštenja“ obaveštenje tj. poruka nudi vam dve opcije - da prihvatite ili odbijete. Ako prihvatite dobijaćete naše vesti nekoliko puta dnevno direktno na svoj uređaj.

Ako vam se takva poruka ne prikaže ili se nehotice već ranije kliknuli na Blokiraj ne brinite, jer i dalje postoji način da uključite SmartLife push notifikacije.

U Chrome ili Firefox pregledaču interneta na računaru kliknite na ikonicu katanca u polju internet adrese i, ako je opcija Notifications blokirana promenite je u Allowed kroz isti padajući meni. Ako isto polje ne prikazuje tu opciju kliknite na Site Settings i u podešavanjima opcije Notifications uključite Allow.

Veoma su slična podešavanja i na pametnim telefonima i tabletima Android i iOS tipa. Za Firefox kliknite na tri tačkice dole, desno, pa na Podešavanja. U tom meniju je i stavka Dozvole na stranici, u okviru kojeg je i opcija Obaveštenje. Kliknite Upitaj za dozvolu, a ne Blokirano, kako je možda samo po sebi odabrano ili ste slučajno blokirali. U Chrome-u isto idite na tri tačke, pa u Podešavanja i potom i u Obaveštenja. Na spisku sajtova je smartlife.mondo.rs i njegov klizač bi trebalo da bude pomeren udesno tj. uključen.

Aktivirajte SmartLife push notifikacije na računaru:

Aktivirajte SmartLife push notifikacije za mobilni (Firefox, Chrome):

Procedura za Vivaldi pregledač je identična kao za Chrome, dok za Apple Safari, Opera, Brave, Samsung, Huawei, Microsoft Edge i sve druge pregledače interneta tražite iste opcije, ali bi putanja mogla biti drugačija.

Ako imate pitanja kako pronaći obaveštenja na vašem uređaju ili bilo šta u vezi s novim SmartLife push notifikacijama - pišite nam u komentarima, rešićemo sve nedoumice, kao i uvek!

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Pročitajte i ovo:

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA