DOBRODOŠLI NA SMARTLIFE: Premium destinaciju o pametnoj tehnologiji! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DOBRODOŠLI NA SMARTLIFE: Premium destinaciju o pametnoj tehnologiji!

Predstavljamo vam SmartLife, premium medijsku destinaciju za vesti i sadržaje o pametnoj tehnologiji!

  Izvor: Smartlife

Brojne tehnološke inovacije nastaju toliko brzo i često, da je postalo teško ispratiti na koji način ove promene mogu uticati na unapređenje naših života.

Upravo to SMARTLIFE želi da bude - mesto na kojem ćemo vas informisati o pametnijem načinu življenja i istovremeno mesto, koje će nam pomoći da pametne tehnologije koristimo na praktičan i jasan način.

Nalazimo se u trećoj deceniji 21. veka i okruženi smo tehnologijom koja je u velikoj meri uticala da promenimo i dalje menjamo svoje svakodnevne navike. Moderna i nekad tako futuristička, a danas sasvim uobičajena inovativna digitalna rešenja ulaze u sve sfere našeg života - mobilnost, obrazovanje, komunikaciju, stanovanje, zdravstvo, javnu upravu, upravljanje energijom, privredu, energetiku, u baš svaku industriju i oblast poslovanja, ali i kulture i zabave. Ona menjaju naše svakodnevne navike i život i čine ih lakšim, bržim i manje rutinskim.

Trenutno u našem regionu ne postoji nijedan sličan medij, koji se pametnim življenjem bavi na takav način koji bi objedinio sve ovo i pomogao čitaocu da, osim da bude u koraku s novim tehnologijama, nauči i kako da ih koristi, kako da mu pomognu i da na pametan način iskoristi sve prednosti.

 smartlife cover pokrivalica logotip Izvor: Smartlife

Bavićemo se svakodnevnim stvarima, kakve su potrošačka elektronika, omiljene aplikacije, gedžeti, striming platforme ili igre, ali ćemo se baviti i brojnim drugim temama, kakve su pametna mobilnost, kvalitet vazduha, blockchain tehnologija, reciklaža ili zaštita podataka - kako ličnih, tako i poslovnih. To ne znači da ćemo biti preozbiljni, ne - to znači da ćemo svakoj temi pristupati profesionalno, iz svih uglova, kako bismo uspeli da objasnimo jednostavnim i razumljivim jezikom sve ono što bi trebalo da najpre znate o temi, a onda i kako da je na najbolji način primenite, tamo gde je to moguće. Trudićemo se da uvek damo dobre i loše primere i na taj način jasno predstavimo sve što bi trebalo da znate o tome.

SmartLife podstiče pametne promene, edukuje i informiše publiku kako da iskoristi prednosti smart rešenja u svakodnevnom životu i poslovanju

SMARTLife redakcija

SmartLife biće mesto na koje će dolaziti i oni, koji žele da se bave startap biznisom ili su već deo domaće i regionalne, možda čak i svetske startap scene, oni, koji žele da uče o novim tehnologijama i svi oni, koje zanimaju novosti iz IT sveta, gejminga i pametnog poslovanja. Pametni gradovi su još jedna izuzetno važna tema, koja je odavno aktuelna i u Srbiji i regionu, pa ćemo se stoga baviti i pametnim gradovima, od pametne gradnje i pametnih kućnih aparata, do pametne gradske uprave, preko pametnih saobraćajnica, sve do pametnih servisa zasnovanih na podacima u službi građana.

U planu je i godišnja SmartLife konferencija, na kojoj ćemo govoriti sa stručnjacima i istaknutim pojedincima iz svih SmartLife kategorija o temama, koje smo obrađivali, ali i onim, koje nas tek čekaju. Planiramo da, SmartLife konferencija ima i svoje premijere i TECH DEMO EXPO zonu, dok najbolje u klasi želimo da nagradimo posebnim priznanjima.

MobIT je nastao 2013. godine i otad smo ga zajednički pretvorili u jedan od najprepoznatljivijih regionalnih IT medija. Pisali smo o novim uređajima, gedžetima, testirali na stotine uređaja, zajednički tražili sjajne aplikacije, ekskluzivno izveštavali sa najvećih svetskih sajmova, prisustvovali prestižnim premijerama gotovo svakog bitnijeg proizvođača hardvera i uređaja i za osam godina postojanja MobIT napisali preko 27.000 vesti o svemu tome”, rekao je urednik nekad MobIT, sad SmartLife portala Marko Čavić.

Nakon više od osam godina postojanja vreme je da naš MobIT postane bogatiji, veći i zanimljiviji i prilagodi se vremenu u kojem živimo i koje nam tek dolazi! MobIT je bio najbolji - SmartLife biće još bolji sa većim timom saradnika, brojnijim temama i mnogo zanimljivog sadržaja”!

Pratite nas i dalje, živite pametno zajedno sa nama!

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 13

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Heart

Najzad!Ovo je super,sve na jednom mestu,posebno mi je dobro ovo što ima o e-upravi.Super ste!

Mire

Odličan potez. Na Mondu najviše pratim IT scenu i krajnje je vrijeme bilo da se unaprijedi, da dobijemo više sadržaja.

Jjjack Daniels

Au dobra sajt na kome cu cesto objasnjavati da je iphone najbolji telefon :D Samo iphone, samo fluidnost, samo premium, samo kvalitet, samo skupo i ssmo opusteno