Druga sezona The Rings of Power tek za nekoliko godina? | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Druga sezona The Rings of Power tek za nekoliko godina?

Autor Ilija Baošić

Produkcija druge sezone Prstenova moći bi mogla da potraje "još nekoliko godina", tvrdi tvorac serije.

 Gospodar prstenova Izvor: Amazon

Prema tvrdnjama Patrika Mekeja, jednog od kreatora serije The Lord of the Rings: The Rings of Power, gledaoci će na drugu sezonu morati da sačekaju nekoliko godina.

Radnja serije Prstenovi moći smeštena je hiljadama godina pre dešavanja u trilogiji Pitera Džeksona. Premijerno je prikazana 1. septembra na Amazon Prime Video striming servisu i doživela je značajan uspeh, ali i osude velikog broja fanova zbog svojih kreativnih odluka, a na 5 najčešćih kritika su nedavno i sami kreatori odgovarali.

Amazon je stekao prava na Tolkinova dela 2017. godina, a 2020. počeo sa produkcijom serije koja bi trebalo da broji pet sezona. Produkcija je imala velikih problema usled pandemije, ali je snimanje uspešno završeno sredinom 2021. godine, a na premijeru najskuplje serije svih vremena se čekalo duže od godinu dana.

Anketa

The Rings of Power mišljenje?

  • Palac gore!

    60.42% (997)

  • Uaaaa!

    39.58% (653)

The Rings of Power mišljenje?

Rezultati

Ipak, oni koji se nadaju brzom povratku Galadrijele, Halbranda (čiji pravi identitet su mnogi odavno prepoznali), Arondira, Isildura i ostalih, bi možda trebalo da spuste svoja očekivanja, jer je Patrik Mekej rekao da očekuje da će rad na drugoj sezoni trajati "još nekoliko godina", uprkos tome što produkcija trenutno nema probleme sa pandemijom.

Zašto će rad na drugoj sezoni potrajati

Naravno, brzina produkcije za naredne sezone serije će biti brža od prve, jer ekipa ima bazi za rad, ali će i dalje biti potrebno vreme da se stvori epska razmera serije. Prstenovi moći su sebi postavili visoku lestvicu, pa će druga sezona morati da pronađe način ne samo da zadrži postojeću publiku, već i da privuče novu. To znači da će pisci i dizajneri koji rade na seriji posvetiti dodatnu pažnju kreiranju svake nove sezone.

Iako će mnogi fanovi biti razočarani, ovo može biti odlična odluka kreatora serije. Amazon je uložio oko 700 miliona dolara u Prstenove moći, a ako druga sezona bude požurena i ne postigne željeni uspeh, kompanija bi mogla da odluči da zaustavi dalje gubitke i otkaže ostale sezone.

Pogledajte trejler za finale prve sezone The Lord of The Rings: The Rings of Power:

LotR finale trejler
Izvor: Prime Video

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 5

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Razum

Kakva je ova sezona, i bolje da prođe 5-6 godina da ljudi zaborave ovu bruku i sramotu.

Cvilidreta

...'nekoliko godina' znači tri i / ili više - prema tome, biće bolje da više ni ne snimaju pošto će ih posle toliko vremena zaboraviti svi (kako oni kojima se svidja tako i oni kojima se ne svidja)...vidi se da producentska ekipa ništa nije naučila iz (uspešnih) primera poput GoT, Lost i sl.

Vlada

Ne moraju ni da snime drugu sezonu,ako će da menjaju priču ,lupaju gluposti,menjaju karaktere likova,brljave kroz vremenski sled događaja.To je sve posledica itkupljenih prava ne deo Tolkinovih dela.Slepci otkupili Hobit i Gospodar prstenova,a snimaju seriju na bazi silmariliona na koji nemaju prava oa izmišljaju priču.