Dva nova mesta za preuzimanje Viber aplikacije | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dva nova mesta za preuzimanje Viber aplikacije

Autor Marko Čavić

Legalnu i bezbednu Viber aplikaciju sada je moguće preuzeti i ažurirati preko šest prodavnica aplikacija na Windows, iPhone tj. iPad i Android uređajima.

 Viber za Microsoft Store i Samsung Store.jpg Izvor: Viber

Uz Play Store za Android, App Store za iOS i iPad uređaje, AppGallery za Huawei Mobile Services telefone, kao i za Xiaomi smartfone Viber je od sada dostupan i kao desktop aplikacija u Microsoft Store-u i kao mobilna aplikacija u Samsung Galaxy Store-u.

Približno 90% Viber desktop korisnika dolazi sa Windows uređaja, a 38,1% mesečno aktivnih korisnika na Android sistemu poseduje Samsung telefon ili tablet, pa je veća pristupačnost aplikaciji važna vest za obe navedene grupe korisnika.

Možda će vas zanimati

Novo ažuriranje obe prodavnice, koje je već u toku za obe platforme omogućiće novim korisnicima da legalno, brzo i sigurno preuzmu Viber i ažuriraju ga na istom mestu.

Desktop Viber verzija, koja je dostupna u Windows Store-u, omogućava pozive i slanje poruka direktno s kompjutera ili laptopa, što je veoma popularna opcija. Desktop verzija može se koristiti za sve - od komunikacije s voljenima do rukovođenja poslom, za grupne pozive, interakcije kroz Viber Kanale i postavljanje podsetnika. Takođe, posebna pogodnost spomenute verzije jeste što smanjuje naprezanje očiju time što korisnicima omogućava da sinhronizuju aktivnosti na mobilnoj Viber verziji s većim ekranom na desktop aplikaciji.

Viber je uveliko #1 u Samsung Store-u i trenutno je pretekao i TikTok aplikaciju!

SmartLife

Samsung Galaxy Store dostupan je u 125 zemalja. Zahvaljujući milijardama aktivnih korisnika širom sveta u obe prodavnice, Viber će biti dostupan konstantno rastućim bazama korisnika na obe platforme.

Pogledajte kako izgleda Viber u Samsung prodavnici aplikacija:

Prethodno, Rakuten Viber je dostigao jubilej premašivši milijardu preuzimanja na Google Play Store-u za Android uređaje. Aplikacija je takođe dostupna u Apple, Huawei i Xiaomi onlajn prodavnicama, gde beleži rekorde preuzimanja i jedna je od najpopularnijih aplikacija.

Koju verziju ćete vi koristiti?

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA