EKSKLUZIVNO: Ovo je novi izgled Viber aplikacije | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

EKSKLUZIVNO: Ovo je novi izgled Viber aplikacije

Autor Marko Čavić

Viber je napravio suptilne, ali značajne promene interfejsa koje vam ekskluzivno predstavljamo.

  Izvor: SmartLife / Marko Čavić

Kompanija Rakuten Viber određenom broju korisnika predstavila je novi izgled aplikacije, a SmartLife vam ekskluzivno donosi slike svih tih promena.

Iako promene nisu krupne, Viber je definitivno dobio značajna poboljšanja i sitne prepravke, koje će nam pomoći da ostanemo koncentrisani na ono najvažnije - dopisivanje ili komunikaciju.

Možda će vas zanimati

Viber je dobio nove ikonice interfejsa, dugmadi i u Settings-u, koje više nisu pljosnate i ravne, više su nekako vizuelno ispupčene, u prelivu ljubičastih boja i lakše se primete.

Linije između četova su nestale, fontovi su drugačiji i krupnije veličine, a sadržaj se definitivno čita lakše i lakše ga je primetiti u odnosu na izdanje pre redizajna.

Promenjen je i prikaz emotikona i smajlija, koji su sada uklopljeni sa prikazom koji je primaran na vašem telefonu i ovo je karakteristika koja bi mogla da učini da se Viber emotikoni drugačije vide na telefonima drugačijih proizvođača, ali to još uvek moramo da potvrdimo, pa ovaj deo uzmite sa dozom rezerve. Osim ove promene izgleda da u samim četovima i konverzacijama 1:1 ili grupnim nema značajnijih promena, osim pomenutih ikonica, koje su svuda nove.

Kada poruka stigne ili poruka u grupnom četu, ta konverzacija će biti istaknuta i obojena blagim prelazima boja u zavisnosti od toga koju Viber temu koristite - mračnu, crnu ili svetlu. Takođe, zaglavlje je manje, u njemu je sa leve strane smešten samo Viber logotip, a sa desne dve ikonice - kamere i pretrage, dok je podnožje aplikacije jasno odvojeno i ima relativno promenjene ikonice.

Subjektivan osećaj je da se Istraži kategorija brže učitava, ali to ćete morati da potvrdite sami za sebe, jednom kad dobijete novu verziju aplikacije. S tim u vezi treba napomenuti da je ova promena dostupna isključivo veoma malom broju Viber odabranih korisnika i da još uvek najveći broj korisnika tek treba da je dobije. Naša verzija je Viber v18.3.4 i testirana je na Huawei Mate40 Pro telefonu sa

Pogledajte u našoj galeriji kako izgledaju promene i ne zaboravite da svojim komentarima pomognete u razvoju Viber aplikacije, jer Viber sluša šta SmartLife zajednica ima da kaže!

Da li vam se sviđaju promene koje vidite?

 SmartLife Viber zajednica Izvor: SmartLife / Viber

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Ovo ne smete propustiti

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 16

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

dja

Beta aplikacija koja moze da se preuzme sa apk pure i apk mirror bukvalno jede bateriju.

Vajber

Od najbolje aplikacije za dopisivanje postala najgora, bukvalno je imam samo zbog nekih ljudi koji je koriste inače bih je odavno izbrisao..

Zglobni Skoč

Sa svakim ažuriranjem i šminkanjem Viber postaje sve teži i sporiji.Ozbiljno razmišljam da ga batalim skroz.