IZNENAĐENE MAČKE, SRCA i KONFETE STIŽU NA YOUTUBE: Da drugačije gledate video | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IZNENAĐENE MAČKE, SRCA i KONFETE STIŽU NA YOUTUBE: Da drugačije gledate video

Platforme kao što je SoundCloud omogućavaju vam da gledate komentare dok traje pesma, što je korisno ako neko želi da vam ukaže na neki poseban deo pesme. Izgleda da neko iz YouTube sluša muziku preko SoundCloud-a.

 YouTube komentari.jpg Izvor: support.google.com

YouTube je počeo sa beta testiranjem nove opcije koja vam omogućava da ubacujete svoje reakcije u vidu emotikona na određeno vreme gledanja video snimka. Ove svojevrsne reakcije vam omogućavaju da ostavite različite emotikone ili komentare na različite delove video snimka.

Možda će vas zanimati

Ko hoće, može komentarom da ostavi svoje mišljenje na deo snimka koji mu se posebno sviđa ili ne sviđa, a ukoliko ne želi, tu je uvek zgodna opcija emotikona. Reakcije liče na one koje je Facebook uveo na svojoj platformi, omogućavajući korisnicima da umesto da nešto napišu ostave neki vid emocije na post.

 Reakcije i komentari na video
Reakcije i komentari na video
Izvor: support.google.com

YouTube kaže da će svi moći da učestvuju u testovima ove nove opcije, koja je implementirana na različitim video snimcima, pa ako vam se desi da vidite novu opciju, možete upisati komentar ili okačiti zbunjenu mačku, kako biste najbolje opisali kako je taj deo snimka uticao na vas.

Reakcije će biti anonimne, tako da niko ne može da zna ko je ostavio emotikon u nekom delu video snimka, ali je poenta ove nove funkcije da zanimljivija mesta budu lakša za pronalaženje na snimcima.

 YouTube emotikoni
YouTube emotikoni
Izvor: support.google.com

Na zvaničnom YouTube delu za podršku navedeno je da je trenutno u procesu testiranja nekoliko različitih vrsta reakcija, i da će dodavati i uklanjati emotikone u zavisnosti od toga koji budu popularni, a koji ne.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Možda će vas zanimati

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA