INSTAGRAM SVIMA AKTIVIRAO NOVU OPCIJU: Lajkujte priče brže i lakše bez slanja poruke | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

INSTAGRAM SVIMA AKTIVIRAO NOVU OPCIJU: Lajkujte priče brže i lakše bez slanja poruke

Sad i vi možete da lajkujete Stori, da to njegov autor vidi, ali da ne pošaljete DM, kao do sada.

 Instagram Stories Like Izvor: SmartLife / Instagram

Kompanija Instagram obećala je da će učiniti poruke svojim primarnim fokusom ove sezone i to je upravo tema jedne od najznačajnijih promena do sada, mada je većinu korisnika ovih dana najviše zaokupila priča oko toga hoće li se ili neće Instagram povući iz Evrope...

I dok to niko ne zna, Instagram priče dobile su izmenu koja će omogućiti da se kreatoru nekog sadržaja objavljenog u okviru Priče (Story) pokaže pažnja, a da to ne zakrči njegov Inbox.

Možda će vas zanimati

Dobra vest je da je Story like stigao i do Srbije, makar do nas, a verujemo i do svih korisnika Instagram aplikacije i da ga je moguće koristiti već sad.

Mnogima su Instagram DM sandučići zatrpani obaveštenjima o porukama i da bi se taj pritisak na pojedine autore smanjio platforma je reakciju na priče u formi lajka izmestila izvan DM-a, a ipak omogućila pratiocima da reaguju na Priču (Story) i pokažu podršku svom omiljenom autoru.

Ikonica srca tj. novog Instagram lajka na Story smeštena je pored aviončića na samoj objavi priče i tapom na nju autoru se šalje podrška bez opsedanja njegovog DM Inbox-a. Da bi se lajk opozvao i da ga autor priče ne vidi potrebno je samo još jednom dotaći istu ikonicu i gotovo!

Obaveštenje o lajku će se pojaviti samo kreatorima priča i to u pregledaču Stories performansa, kojem ne može da pristupi niko drugi. Dodavanje lajka je počelo 14. februara i to je opcija koja se aktivira serverski tj. morate da sačekate da vam bude dodata, a ne zavisi od ažuriranja same aplikacije, koja u februaru dobija nove verzije gotovo svakodnevno.

U našoj galeriji slika imate mogućnost da vidite kako izgledaju lajkovi za priče i kako Instagram na srpskom obaveštava svoje korisnike o ovoj novoj opciji.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Možda će vas zanimati

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 1

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Andrija

Evo, samo sto nisam.