TWITTER SPREMA NOVU OPCIJU: Sredite inbox tako da vam najvažnije poruke budu nadohvat ruke | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TWITTER SPREMA NOVU OPCIJU: Sredite inbox tako da vam najvažnije poruke budu nadohvat ruke

Korisnici već prijavljuju da su opciju videli na iOS aplikaciji, ali ne i u web verziji, što znači da je potrebno da se još malo sačeka.

 Twitter Izvor: Smart Life/ Unsplash/ freestocks

Twitter sprema funkciju koja omogućava pinovanje poruka u okviru sandučeta, a u pitanju je opcija koja je ranije bila dostupna samo Twitter Blue pretplatnicima.

Sada stiže do svih – na Android, iOS i na web verziju platforme, što će posebno obradovati one koji su umorni od kopanja po inboxu.

Možda će vas zanimati

Korisnici već prijavljuju da su je videli na iOS Twitter aplikaciji, ali ne i u web verziji, što znači da je potrebno da se još malo sačeka.

U iOS verziji opcija za pinovanje se pojavljuje kada prstom prevuče preko neke poruke, a ako se tapne na nju, razgovor se automatski seli na vrh sandučeta, u “Pinned conversations“.

Odavno je poznato da su pinovi veoma korisni za označavanje programa i opcija koji su često potrebni (dakle ne samo fotografija na platformi Pinterest). Jedini problem s novom Twitter funkcijom je što za sada može da se zakači do šest poruka, ali je i to bolje od nula.

Nakon što pinovanje stigne na regularne profile, Twitter Blue ostaje s još samo s dve ekskluzivne funkcije – dužim video postovima i NFT profilnim fotografijama. Ko zna, možda i one uskoro stignu do običnih korisnika.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Možda će vas zanimati

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA