OMILJENI MEJL KLIJENTI U 2021. GODINI: Mnogi korisnici ne znaju koliko im je pun inbox | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OMILJENI MEJL KLIJENTI U 2021. GODINI: Mnogi korisnici ne znaju koliko im je pun inbox

Najveći broj korisnika u svojim sandučićima ima između jednog i 10 hiljada mejlova – 75,6%, dok 16,5% ima između 10 i 100 hiljada poruka, a tek 7,59% čuva preko 100 hiljada mejlova.

 Gmail2.jpg Izvor: Smart Life/Stephen Phillips on Unsplash

Kod većine korisnika mejl inbox tokom praznika miruju, ili je bar manje novih poruka u sandučetu.

TechRadar je taj period iskoristio za malu anketu, a cilj je bio da se utvrdi koji su omiljeni mejl klijenti, te koliko korisnici znaju o broju poruka koje čuvaju.

Možda će vas zanimati

Mnogo je građana koji ne vole mejl klijente, posebno one koji dolaze u paketu s drugim proizvodima, pa su spori i puni grešaka.

Tako podrazumevane klijente koriste oni kojima mejlovi nisu ključna stvar za poslovanje – na primer Apple Mail.

Za komunikaciju služe i servisi poput Slack i Teams, čak je i Meta lansirala Workplace za lakše razmenjivanje poruke sa saradnicima.

Prema pomenutoj anketi omiljeni servis je Gmail (koristi ga 59% ispitanika), a drugo mesto je prilično daleko od njega i zauzima ga Outlook (19,7%). Na trećem je Yahoo (13%), potom iCloud (2.9%), dok svi ostali klijenti dele 5% ispitanih korisnika.

Najveći broj korisnika u svojim sandučićima ima između jednog i 10 hiljada mejlova – 75,6%, dok 16,5% ima između 10 i 100 hiljada poruka, a tek 7,59% čuva preko 100 hiljada mejlova.

Situacija je slična i kada se radi o poznavanju situacije u sandučićima, pa 50,2% korisnika ili ne zna, ili se ne interesuje za to koliko ima mejlova, dok 32,8% zna da ima oko 5GB poruka, dok 17% ima prostor za skladištenje od preko 5GB.

Oni koji ne plaćaju skladištenje obično znaju da im je sanduče prepuno kad im stigne upozorenje, dok oni koji plaćaju uglavnom ne brinu o tome.

Gmail tutorial za početnike
Izvor: Smart Life/ @How Do you Do

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Možda će vas zanimati

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 7

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

137

Već 2-3 godine u nazad koristim eM klijent i mnogo mi se sviđa. Besplatan je i mogu da se dodaju dve adrese. Povremeno zna da napravi problem sa Yahoo provajderom ali generalno nemam zamerki.

Tommy Gavin

Gmail, Outlook i Yandex. Svaki za svoju svrhu i nemam problema sa inbox-om.

...

T-Bird + FairEmail...