NAJBOLJE ANDROID APLIKACIJE U SRBIJI: Google objavio zvaničnu listu top naslova kod nas | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NAJBOLJE ANDROID APLIKACIJE U SRBIJI: Google objavio zvaničnu listu top naslova kod nas

Kompanija Google izabrala je, zajedno sa korisnicima, najbolje aplikacije u Srbiji i igre za 2021. godinu.

 Google najbolje Android aplikacije i igre 2021 Izvor: SmartLife / Google

Tradicionalno pred kraj godine, kompanija Google izabrala je najbolje aplikacije i igre u svojoj Google Play Android prodavnici.

Lista za Srbiju nije velika i ne sadrži veliki broj kategorija, kako je to slučaj sa većim zemljama ili SAD, recimo, ali znamo šta je to kvalitetno privuklo pažnju i u našoj zemlji i regionu.

Možda će vas zanimati

Najbolja aplikacija je AmazingTalker, namenjena učenju jezika uz učitelje koji su neposredni, poput prijatelja - na zabavan i brz način, kroz konverzaciju uglavnom.

Druga najbolja aplikacija je Balance: Meditation & Sleep, a samo ime vam pokazuje čemu je namenjena i treća je Blossom - Plant Identification, aplikacija namenjena otkrivanju informacija o biljkama putem kamere i pretrage.

Na listi je i Clubhouse aplikacija, a ukupno ih je 31 i nijedna nije iz naše zemlje, što je verovatno dobar izazov za domaće programere - da se nametnu Google-u i korisnicima kvalitetom svojih budućih aplikacija.

Kad su igre u pitanju Google je tu bio mnogo šire ruke. Odvojio je igre u nekoliko kategorija, ali je igra nad igrama, najbolja tokom 2021. godine samo jedna - Pokemon: Unite. Google kaže da ova igra na pravi način povezuje igrače različitih platformi u isti svet i da je jednostavno najbolja u svim kategorijama.

Na listi najboljih su još i Crash Bandicoot: On the Run!, League of Legends, MARVEL: Future Revolution, Inked, Cats in time, 7 Billion Humans i mnoge druge. Za našu regiju Google je formirao četiri kategorije po pet igara i bonus igru, onu najbolju.

Sve igre i aplikacije pogledajte na zvaničnoj listi za 2021. godinu.

Šta ste sve igrali ili koristili sa liste najboljih do sada?

Crash on The Run
Izvor: Crash Mobile

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Možda će vas zanimati

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA