INSTAGRAM JOŠ JEDNOM PROMENIO INTERFEJS: 6 opcija dostupno samo jednim klikom | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

INSTAGRAM JOŠ JEDNOM PROMENIO INTERFEJS: 6 opcija dostupno samo jednim klikom

Mnogobrojne promene u Instagram aplikaciji.

  Izvor: SmartLife / Marko Čavić

Instagram aplikacija nastavlja da se menja vrlo brzo i nakon promene linka tj. Story stikera i promena u vezi sa Twitter prikazom slika stigla je još jedna nova promena.

Nova promena vezana je za interfejs i ovog puta na jedan klik će biti dostupno šest funkcija.

Možda će vas zanimati

U našoj galeriji slika možete da vidite kako je Instagram interfejs izgledao do poslednje promene i kako izgleda novi interfejs, koji imamo u verziji aplikacije 214.0.0.0.47.

Sad se klikom na tri tačke u desnom delu objavljenih sadržaja (desno od slike profila u Feed-u) otvara dinamički meni sa uglavnom čak šest često korišćenih funkcija naspram tri, koje su tu bile do sada.

Na raspolaganju su vam informacije o profilu, kopiranje linka objave (Instagram je to na srpski preveo kao Poveži), deljenje objave kroz novi panel za Share, prijavljivanje objave kao nedolične, kao i mogućnosti da otpratite profil ili da sakrijete objave ili profil. Kad kliknete na video dobićete opciju remiksujte ovaj Reels snimak, a možete dobiti i druge opcije, u zavisnosti od toga o kakvom profilu i sadržaju na koji ste kliknuli se radi.

I prijava sadržaja je dobila nove opcije, pa je na raspolaganju 12 razloga za moguće kršenje Instagram pravila, među kojima su i prodaja nezakonite robe, poremećaji ishrane, samoubistvo ili povređivanje i drugi.

Ako se odlučite za opciju informacije o nalogu, dobićete podatke o tome od kada je nalog aktivan, da li ima aktivnu uslugu reklama, ali i da li je nalog menjao ime do sada.

Sve ove novosti biće vam dostupne nakon ažuriranja Instagram aplikacije. Opcija je nekima bila dostupna i ranije, ako su bili izabrani za njeno testiranje, ali se od 8. novembra isporučuje na sve naloge i serverski će biti aktivirana tj. po etapama u različito vreme.

Promena je dostupna za Android, iOS i web Instagram korisnike.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Možda će vas zanimati

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA