NOVA SEZONA STIŽE SLEDEĆE GODINE: Vraća se jedna od najpopularnijih serija na Netflix platformi | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NOVA SEZONA STIŽE SLEDEĆE GODINE: Vraća se jedna od najpopularnijih serija na Netflix platformi

Više od dve godine od treće sezone serije Stranger Things stiže nam novi trejler zajedno sa informacijama da ćemo za sezonu 4 morati da sačekamo 2022. godinu.

  Izvor: SmartLife / Netflix

Naučno-fantastična horor serija koja prati dešavanja oko grupe tinejdžera, smeštena u sedamdesete godine konačno će dobiti dugo očekivani nastavak koji je odložen zbog pandemije. Zajedno sa vestima o nastavku, Netflix je objavio novi video, čisto da nam zagolica maštu i da nas drži na iglama dok ne stigne nova sezona.

Možda će vas zanimati

Video od samo 30 sekundi najviše sadrži scene iz prethodne sezone, ali je tu i novo čudovište koje je izgleda mnogo veće od Mind FlayerA i Demogorgon-a. Prema predviđanjima, četvrta sezona bi mogla da bude najambiciozniji projekat serijala, jer se snimalo u Džordžiji, Litvaniji i Novom Meksiku. Deo serije će se odigravati u Rusiji, gde je zarobljen Džim Hoper.

Stranger Things sezona 4
Izvor: YouTube / Netflix

Više od dve i po godine pauze

Četvrta sezona Stranger Things je zvanično najavljena krajem septembra 2019. godine, a snimanje koje je počelo 2020. godine je odloženo zbog korona virusa i nastavljenou oktobru prošle godine. Mesec dana nakon početka snimanja Netflix je najavio osam novih likova, od kojih je jedan Robert Edlung, najpoznatiji po ulozi Fredi Krugere iz kultnog horor serijala Strah u ulici Brestova.

Možda će vas zanimati

Da podsetimo, treća sezona serije Stranger Things premijerno je prikazana na Netflix platformi u julu 2019. godine, i završila se kada se šerif Hoper žrtvovao tako što je ušetao u Naopaki svet. Međutim, na samom kraju špice vidi se da je on živ i u sovjetskoj Rusiji. Prvi trejler sezone 4, koji je pušten u februaru potvrdio je da je šerif Hoper živ, ali da nije u baš najboljem stanju.

Nadamo se da će se Netflix smilovati i pustiti seriju početkom godine, jer se ovo čekanje prilično odužilo. Taman  ćemo na pola puta da prekratimo vreme sa drugom sezonom serije The Witcher.

Koju seriju ili film vi jedva čekate?

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Pročitajte i ovo:

Ovo ne smete propustiti

Tagovi

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 1

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Eleven

Ajde malo pisite za Arianu Grande sto je odrzala svoj concert u fortu. haahahahahahaha