AŽURIRAJTE VIBER: Bolja organizacija fotografija, podsetnik za važne datume i novi grupni pozivi | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

AŽURIRAJTE VIBER: Bolja organizacija fotografija, podsetnik za važne datume i novi grupni pozivi

Viber dobio četiri nove opcije koje su sad dostupne svima.

  Izvor: MONDO / Viber

Jedna od najpopularnijih aplikacija za dopisivanje u Srbiji i regionu je dobila nove opcije koje značajno poboljšavaju iskustvo korisnika.

Viber je upravo obavestio svoje korisnike da su novine stigle na njihovu aplikaciju.

Možda će vas zanimati:

Već smo pisali o tome kako je Viber implementirao grupne razgovore uz pomoć video poziva i to do 30 korisnika istovremeno u jednom pozivu. Korisnici koji budu koristili ovu opciju će moći da vide do šest drugih korisnika na svom ekranu, ali će moći da odaberu koje korisnike žele da vide (ukoliko grupni poziv ima više od šest članova) tako što prevuku prstom po displeju ka levoj strani. 

Tu je i opcija Viber Wishes koja omogućava korisniku da zabeleži važan datum, a ta usluga će ga podsetiti kada je nečiji rođendan, žurka ili potpuno neki treći događaj. Potrebno je da se pretplatite na ovu besplatnu uslugu kako bi dobili ličnog asistenta za posebne prilike. Viber napominje da će korisnici uočiti i iznenađenja u razgovorima sa slavljenicima, što verovatno znači da će postojati neki poseban stiker, fotografija ili nešto slično, kako bi na drugačiji način čestitali rođendan drugim korisnicima. Obe ove opcije možete da nađete u opciji Explore koja se nalazi na dnu ekrana.

Možda i najznačajnija novina je ta da je olakšano traženje medijskog sadržaja. Primetićete drugačiji interfejs jednom kada budete pristupili medijskom sadržaju kao što su fotografije i snimci, a on je napravljen tako da značajno potpomogne korisniku da nađe podatak koji traži u nekom razgovoru ili grupi. Sada se na vrhu nalaze tipovi podataka, te možete da nađete svoje podatke, linkove, GIF-ove i drugi sadržaj jednostavnom selekcijom.

Traženje podataka u grupama sa velikim brojem članova može da bude težak zadatak, pogotovo kada ne znate koji je tačan naziv tog podatka ili niste sigurni šta tačno tražite. Ukoliko znate ko je poslao u toj grupi taj fajl koji tražite, možete da izaberete da vam Viber prikaže samo medijski sadržaj koja je ta osoba poslala u datoj grupi. U galeriji pogledajte kako izgledaju sve ove spomenute opcije.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Pročitajte i ovo:

Tagovi

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 8

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Munja69

Dokle će da mi stiže reklama svaki put kad otvorim viber... Dosadni su....

miki

@Munja69 Dok ga ne izbrises....

Трагач

@Munja69 Имаш могућност да искључиш рекламе у подешавањима.