VIBER UNAPREDIO VIDEO POZIVE: Drugačiji prikaz i grupni razgovori za do 30 učesnika istovremeno | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VIBER UNAPREDIO VIDEO POZIVE: Drugačiji prikaz i grupni razgovori za do 30 učesnika istovremeno

Viber iskorišćava svoj potencijal video aplikacije za četovanje i proširuju kapacitet grupnih video poziva na 30 korisnika istovremeno.

  Izvor: SmartLife / Viber

Kompanija Rakuten Viber tj. aplikacija Viber objavila je da će proširiti kapacitet grupnih video poziva na svojoj platformi na 30 učesnika za sve korisnike širom sveta.

U vremenima pandemije kao „nove normalnosti“ i uzastopnih talasa uvođenja karantina širom Evrope, proširenje grupnih video poziva sa maksimalno 30 učesnika predstavlja odlično rešenje za potrebe školskih aktivnosti, konsultacije posle nastave, okupljanje radnih timova i veće porodične skupove.

Možda će vas zanimati

Funkcija će uskoro biti dostupna i za učeničke grupe, odeljenja, radne timove srednje veličine i kurseve za onlajn obuku.

"Viber je najpopularnija aplikacija za razmenu poruka u Srbiji i stalno radimo na unapređenju naše platforme kako bismo odgovorili na što više potreba naših domaćih korisnika u situacijama koje čine njihovu svakodnevicu. Nadamo se da će kroz najavljeno postepeno povećanje kapaciteta naših video poziva još više ljudi imati priliku da ostanu međusobno povezani i nastave svoju stvaralačku i efikasnu saradnju putem interneta“, napominje Atanas Rajkov, direktor zadužen za ovaj deo sveta u kompaniji Rakuten Viber.

Za unapređenje biznisa

Ova objava prati uvođenje novog prikaza ekrana video poziva za desktop uređaje i mobilne platforme, koji korisnicima omogućava lakšu interakciju tokom video poziva. Funkcija će biti dostupna za Android i iOS operativne sisteme, i primenjiva za mobilne i desktop uređaje.

Zahvaljujući potpuno novom i preglednom grupnom prikazu Viber video poziva za desktop i mobilne platforme, korisnici lako mogu da vode svoje poslovne sastanke i razgovore u onlajn ambijentu, koji je lako podesiti i kontrolisati.

Porodica i prijatelji bliži nego do sada

Uz spomenutu novu funkciju, od sada je moguće okupiti još više članova porodice ili prijatelja u jednom video razgovoru. Tako će Viber i na ovaj način tokom proleća i dolazećih praznika pomagati svojim korisnicima da ostanu povezani i budu bliži jedni drugima, usled trenutne epidemiološke situacije.

Epidemiolozi u Srbiji najavili su da ovaj Uskrs i Prvi maj nećemo slaviti kao dosad i da ćemo i dalje biti razdvojeni, pa je ovo prava prilika da se, ipak lako okupimo onlajn, jer svakako velika većina nas već ima na telefonu ili na svom računaru Viber.

Za aktiviranje grupnog video poziva, potrebno je:

  • Pritisnuti video dugme pri vrhu ekrana mobilnog uređaj,
  • drugi način je dodati još učesnika u tekući video poziv i treći je
  • direktno pozvati već formiranu grupu i odabrati učesnike.

Kapacitet grupnih video poziva će biti dalje proširen tokom narednih meseci.

Da li vi koristite Viber za video pozive i koliko često?

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Pročitajte i ovo:

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 3

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Iva

Radujem se novoj funkciji poziva :-)

Rasa

Meni na viber u zadnjih 10 dana non stop stoji brojka 4 bez obzira koliko mi poruka stigne...

Neupućeno

@Rasa I kod mene! Ne znam je li to neki bag ili šta?!