NE OSTAVLJAJTE PRIJATELJE ZA SOBOM: Nek im telefon odgovori gde ste pošli, mirne glave napustite WhatsApp | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NE OSTAVLJAJTE PRIJATELJE ZA SOBOM: Nek im telefon odgovori gde ste pošli, mirne glave napustite WhatsApp

Odlična aplikacija za sve one koji se premišljaju da li da napuste WhatsApp.

  Izvor: SMARTLife/ Unsplash/ Markus Winkler

Početkom 2021. godine WhatsApp je predstavio nove uslove korišćenja koja se nisu dopala mnogim korisnicima.

Zbog tih novih uslova koji su potom odloženi za 15. maj, dosta korisnika je odlučilo da nađe alternativu, to su uglavnom bile aplikacije Telegram ili Signal.

Možda će vas zanimati:

Kako se konačan datum novih uslova korišćenja približava, mnogi korisnici WhatsApp aplikacije će morati iste da prihvate ukoliko žele da nastave da koriste tu aplikaciju u potpunosti, ukoliko odbiju da prihvate nove uslove, polako će gubiti mnoge osnovne opcije jedne aplikacije za dopisivanje.

Verujemo da će se uskoro dogoditi novi talas migracije korisnika sa WhatsApp-a na rivalske aplikacije, a vi sebi možete da olakšate tranziciju na nekoliko načina, na primer Telegram je omogućio da prebacite sve WhatsApp razgovore u njihovu aplikaciju. Ukoliko želite da obavestite svoje prijatelje da ćete napustiti WhatsApp, manuelno slanje poruka može da bude veoma naporno i dosadno, zbog toga je nastala aplikacija Watomatic.

Ova open-source Android aplikacija dozvoljava korisnicima da se automatski odgovori na poruke u WhatsApp-u, a sadržaj vaše poruke će glasiti da ste napustili tu aplikaciju i otišli na neku drugu. Postoji i opcija da izmenite, te sami smislite kakvu poruku će vaši kontakti dobijati jednom kada vam pošalju poruku, prenosi TheNextWeb.

Jednom kada instalirate tu aplikaciju na Android telefonu i date joj pristup za notifikacije, ona će odgovarati na sve vaše primljene poruke sa unapred spremljenim tekstom. Pored toga što možete da sredite tekst po vašoj volji, postoji i opcija da podesite koje grupe i kontakti neće dobijati te odgovore, a sve kako ih ne bi preplavili svojim porukama. 

Trenutno ova zanimljiva aplikacija radi sa WhatsApp i Facebook Messenger uslugama, te ukoliko želite da napustite ove Facebook servise, ona zaista može da vam pomogne u tome. Iako postoje slične aplikacije, mnoge traže razne dozvole od korisnika što implicira da privatnost korisnika nije na prvom mestu. Izvorni kodWatomatic-a je otvorenog tipa, te ova aplikacija od korisnika traži samo pristup notifikacijama kako bi mogla da odgovori na vaše poruke.

Watomatic je dostupan u Google Play Store prodavnici, a njegovi autori ističu da im je u cilju da omoguće da se ta aplikacija koristi i na drugim sličnim uslugama.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Pročitajte i ovo:

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA