10 potpuno OTKAČENIH igara ODUŠEVIĆE i ORASPOLOŽIĆE svakoga (VIDEO) | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

10 potpuno OTKAČENIH igara ODUŠEVIĆE i ORASPOLOŽIĆE svakoga (VIDEO)

Ove igre nisu zahtevne, veoma lako se igraju, ali postoji rizik da se gosti neće vraćati svojim kućama ;)

  Izvor: MONDO / Marko Čavić

Ako je red da kod vas ovog puta bude “bleja“, a dosadilo vam je više da igrate karte, Monopol, PES, Mortal Kombat ili neke druge igre, koje ste bezbroj puta odigrali, prešli, itd…

Možda će vas zanimati:

Želite da radite nešto drugačije, a niste sigurni da li je vašim prijateljima dosadila rutina u kojoj ste ušli kao celina, te iznova i iznova ponavljate iste radnje koje su vama već uveliko preko glave.

Ne očajavajte, mi vam predlažemo TOP video igre, koje će uneti svežinu u vašu "bleju“, sa njima je zagarantovan smeh, plač (naravno od smejanja), ali i poneki izliv besa, što je sve naravno deo igre!

Uživajte!

NAPOMENA: Sve igre sa liste su za računar, konzolaši imate vi šta da igrate, takođe, evo pogledajte jedan naš raniji predlog, da ne kažete da smo vas zaboravili!

1. Whiplash (3-8 igrača)

Ova video igra je predviđena za tri do osam igrača, za maksimalni doživljaj najbolje je povezati računar sa televizorom preko HDMI kabla, te će on funkcionisati kao voditelj ovog kviza! Da, dobro ste pročitali, u pitanju je jedan neobičan kviz, koji postavlja veoma neobična pitanja, a poenta je dati što smešniji odgovor kako bi privoleli ostale da glasaju za vaš odgovor!

Naime, igrači se konektuju preko mobilnih telefona ili tableta na zvaničnu internet stranicu sajta, koja će pisati na televizoru. Potom ukucaju šifru za sobu, a onda igra može da počne!

Partija počinje prvom rundom, preko telefona odgovarate na postavljena pitanja, a kad svi završe sa odgovaranjem ili kad istekne vreme, urnebes može da počne! Na televizoru se onda pojavljuju odgovori na pitanja, koja su vam zadata, treba napomenuti da ne dobijaju svi ista pitanja, te da se nasumice biraju parovi, ali postoje i pitanja na koja svi odgovaraju, uglavnom te runde donose više poena!

Pobednik je onaj koji ima najviše poena!

Napomena:  Pitanja su na engleskom, ali mogu da se odgovaraju na srpskom!

Ukoliko imate Twitch nalog, možete povezati vašu partiju sa strimom, tako ćete omogućiti i vašim gledaocima da glasaju za najbolje odgovore! Upravo sa ovom igrom ćete videti ko od vaših prijatelja ima smisla za humor, ali i ko ima perverznije misli, pošto ova igra upravo omogućava da mašta bude puštena na volju!

Let's Play - Quiplash video (MobIT)
Izvor: LetsPlay

2. Keep talking and nobody explodes! (dva igrača)

Sigurno ste gledali bezbroj akcionih filmova, u kojima glavni junak nakon što savlada antagonistu mora da spreči bombu da eksplodira!

Sa ovom video igrom ćete moći da osetite kako to izgleda! Potrebna su dva igrača, dok ostali mogu da posmatraju. Prvi igrač će imati u svojim rukama bombu (upravljaće računarom), dok drugi u svojim rukama ima uputstva kako onesposobiti bombu. Predlažemo vam da ištampate uputstva, engleska možete naći na zvaničnom sajtu, dok je jedan korisnik Steam platforme, Đape, izdvojio vremena da prevede na srpskom! Uputstva na našem jeziku možete da preuzmete na linku.

Prvi igrač ne sme da vidi ta uputstva, dok drugi ne sme da vidi ekran na kom je bomba, zajedničkim snagama treba da reše testove, koje se nalaze na samoj bombi, a kako to uobičajeno ide, neuspešan kraj igre je kad istekne vreme, koje ćete videti na bombi!

Ova igra zahteva koordinaciju, a kad se uđe u štos, sigurno će vas pomučiti težim zadacima!

Keep Talking And Nobody Explodes video (MobIT)
Izvor: BuzzFeed Multiplayer

3. Portal 2 (dva igrača)

Video igra, koja je nastala od poznatije igre, kao da smo to negde već videli?! Kao što je Dota nastala kao mod u legendarnoj igri Warcraft 3, tako se i Portal 2007. godine stvorio iz jedne od najpoznatijih igara na svetu, Half-Life!

Prvi deo je očarao mnoge, ali drugi je napravio gigantski korak u svakom pogledu. Za neupućene, Portal se može nazvati puzlom iz prvog lica, kontrolišete pištolj koji ispaljuje plavi i narandžasti krug. Kad uđete kroz jedan od ta dva kruga, izađete kroz drugi, kao da je portal. Dizajn nivoa vas tera da razmišljate kako da pobegnete iz laboratorije koristeći ovaj pištolj i portale. Ova igra ima singleplayer, a nastavak iz 2011. godine je doneo i mod za dva igrača.

Valve je apsolutno pogodio formulom ove igre, a razočaravajuća je činjenica da još uvek nema nikakvih vesti o trećem delu!

Portal 2 Full Co-op Trailer video (MobIT)
Izvor: Valve

4. Overcooked 2! (1-4)

Da li ste ikad želeli da se oprobate kao šef kuhinje? Overcooked, prvi i drugi deo, upravo pružaju takvo iskustvo. Što više budete prelazili ovu igru, ona će sve više testirati prijateljstva. Predviđena je da se igra u četiri igrača, a kao što svi znate šef može da bude samo jedan!

Ko će povesti glavnu reč u kuhinji? Ko će biti zadužen za sečenje digitalnog luka dok vam suze liju od težine nivoa, a ko će prati tanjire? Ko će prvi baciti kecelju nakon desete porudžbine koju ste pogrešili? Veliki broj pitanja, a tako malo vremena…

Dobijaćete razne zadatke, a vaša kuhinja će se nekad nalaziti na veoma neobičnim lokacijama, kao što je krov, pa nasred ulice, brod, te će se brojni nepozvani elementi mešati u rad iste. Na vama je i vašoj ekipi da uslužite što više gostiju i da obavite zacrtani cilj! Nema sumnje da će vas Overcooked namučiti!

Overcooked Gameplay video (MobIT)
Izvor: IGN

5. Gang Beasts (2-4)

Posle razmišljanja, kuvanja, tenzije, na red je došao trenutak i da opustite mozak tabačinom! Ova naizgled neobična tuča će vas dovesti do suza svojim šarmom.

Nakon što odaberete (možete i da napravite svog lika) borca, ova igra će vas smestiti na najčudnija mesta, gde će se odviti još čudnija tuča! Nemojte da očekujete Mortal Kombat, Street Fighter ili Tekken, ova igra je predviđena da svojim lucidinim mapama i tehnikom namami osmeh na vaše lice.

Glavni adut ove igre je grad Beef City, a na raznim lokacijama ćete doživeti svakojake tuče, tako ćete se tući na kamionima, koji su već u pokretu, te ćete kao u filmovima sa Džeki Čenom pokušati da izbegnete saobraćajne znakove ili ste više za akciju na oblakoderu gde svakog trenutka može da naiđe kugla za rušenje.

Gang Beast je predviđen za dvoje do četiri igrača, a što vas je više - to je zabavnija!

Gang Beasts Gameplay video (MobIT)
Izvor: PlayStation

Nije vam se dopala nijedna igra? Šta, vi ste baš neki težak tip, a?! OK, ništa ne brinite! Evo vam još pet predloga za nezaboravnu noć, ali sad malo nešto uradite i sami - mi vam dajemo naslove i video priloge, a vi otkrijte šta svaka od narednih pet igara nosi ;) Da, umemo i mi da budemo teški tipovi :D

6. Cuphead (1-2)

Cuphead video (MobIT)
Izvor: GameTrailers

7. Rocket League (1-4)

Rocket League video (MobIT)
Izvor: PlayStation

8. Brawlhalla (1-4)

Brawlhalla Gameplay video (MobIT)
Izvor: PlayStation

9. Speedrunners (1-4)

SpeedRunners Gameplay video (MobIT)
Izvor: tinyBuildGAMES

10. Blur (1-4)

Blur multiplayer video (MobIT)
Izvor: SoapMacTavish28

Da li ste neke od ovih igara već igrali? Koja vam se dopala, koju ćete preskočiti?

Napišite nam u komentarima ili odgovorite na nekoj od naših stranica na društvenim mrežama Facebook, Instagram i Twitter!

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Pročitajte i ovo:

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA