NAJLEPŠI SMART ZVUČNIK: Izgleda kao muzika, zvuči kao umetnost | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NAJLEPŠI SMART ZVUČNIK: Izgleda kao muzika, zvuči kao umetnost

Novi SYMFONISK zvučnik u obliku rama za slike treći je Wi-Fi zvučnik u ovoj kolekciji, koji muziku i umetnost spaja na drugačiji način.

  Izvor: SmartLife / IKEA

O slikama koje sviraju već neko vreme se priča.

Ipak, ispostavilo se da je ono o čemu je internet šuškao nešto još bolje - pametni Wi-Fi zvučnik koji izgleda kao slikarsko umetničko delo, a kojem je moguće menjati ono naizgled najvažnije - platno!

Možda će vas zanimati

Već smo vam predstavili dva zanimljiva IKEA SYMFONISK Wi-Fi zvučnika.

Testirali smo zvučnik u obliku police, ali i zvučnik u obliku sobne lampe, a u partnerstvu sa Sonos kompanijom švedska kompanija predstavlja novi Wi-Fi zvučnik - u obliku rama za slike!

Istraživanja pokazuju da je za mnoge muzika jedan od najznačajnijih faktora u stvaranju prave atmosfere kod kuće. IKEA i Sonos prepoznaju značaj zvuka i njegovog pozitivnog uticaja na život. Kombinujući znanje kompanije IKEA o uređenju doma i Sonos iskustvo u stvaraju kvalitetnih zvučnika i doživljaja zvuka, SYMFONISK linija spaja odličan zvuk i sjajan dizajn.

 ikea symfonisk wifi zvučnik slika Izvor: SmartLife / IKEA

Slika koja zvuči kao umetnost

Novi Wi-Fi zvučnik SYMFONISK u obliku rama za slike istovremeno je i umetničko delo koje se savršeno uklapa u dom, a nenametljivo, ali atraktivno nudi doživljaj muzike na sasvim drugačiji i neočekivan način.

SYMFONISK zvučnik u obliku rama za slike povezuje se preko Wi-Fi mreže i može se koristiti kao jedini izvor zvuka u prostoriji ili povezan sa drugim proizvodima iz SYMFONISK linije ili drugim Sonos proizvodima.

Kao i prethodni SYMFONISK proizvodi, i ovaj zvučnik je takođe deo Sonos sistema, što znači da se slušaoci mogu povezati sa više od 100 striming usluga, kao i sa čitavim asortimanom Sonos proizvoda. Među podržanima su i Spotify Connect, TIDAL, YouTube Music, Deezer, Apple Music preko AirPlay servisa, kao i povezivanje sa drugim IKEA i Sonos SYMFONISK zvučnicima u istoj sobi ili na drugom mestu u stanu i kod kuće. Na taj način putem aplikacije možete da stvorite muzički ugođaj baš kakav želite i to svuda.

SYMFONISK zvučnik u obliku rama povezuje se a Android ili iOS uređajem lako, putem aplikacije Sonos S2 i za njega važe sve mogućnosti i pravila kao i za druge Sonos proizvode. Zvučnik je dovoljno postaviti u uspravan ili položen mod, na zid ili na policu/nameštaj, uključiti ga u struju i povezati sa pomenutom aplikacijom.

Osim puštanja muzike sa striming servisa na raspolaganju su i slušanje radio programa i podkasta koristeći samo telefon ili koristeći zvučnik kao deo objedinjene veze sa drugim uređajima iz okruženja.

Sonos muzički stručnjaci rekli su za SmartLife tokom premijere da su najviše vremena potrošili na podešavanje zvuka tako da on istovremeno bude prodoran, prijatan i okružujući tj. da stigne do svakog dela prostorije u kojem se SYMFONISK ram za slike nalazi. Takođe, želeli su da zadrže dubok bas, istovremeno ga kombinujući sa najfinijim visokim i srednjim tonovima, kako bi svaka vrsta zvuka bila reprodukovana na pravi način.

Dostupnost, cena i test

Zvučnik će biti dostupan u crnoj ili beloj verziji, sa zamenljivim frontovima koji su različitog dizajna, što je i velika prednost ovog paketa, koji je tako lako uklopiti u bilo koji životni ili radni prostor.

Počev od 15. jula 2021. godine, SYMFONISK Wi-Fi zvučnik u obliku rama za slike biće dostupan u IKEA robnim kućama i na ikea.rs, kada će biti objavljena i cena zvučnika, koji se u inostranstvu prodaje za 199 dolara, odnosno evra. Dodatni motivi različitog dizajna prodaju se za 19,99 evra, odnosno dolara, a cene u Srbiji znaćemo nakon postavljanja zvučnika na domaći sajt.

SmartLife imao je priliku da razgovara sa IKEA i Sonos inženjerima i dizajnerima i tokom intervjua saznali smo mnogo zanimljivih stvari, koje ćemo vam otkriti u posebnom tekstu, kada ćemo objaviti i test SYMFONISK zvučnika u obliku rama za sliku.

Ukoliko vas nešto interesuje, kao i uvek do sada - komentari su vaši!

SYMFONISK Wi-Fi zvučnik ram za slike VIDEO
Izvor: IKEA

/PROMO TEKST/

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Pročitajte i ovo

Tagovi

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 2

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Beogradska seljačina

Ovo vredi jedno 10€ ako je poštarina 5€.

Max

Mmm ne. Ovo mi je nekako kicerica + ovaj kabl sto visi je totalni ... Bookshelf i lampa zvucnik su im odlični. To garantujem pošto imam oba.