Najpoznatiji KATALOG na svetu menja se posle 70 GODINA - postaje digitalan! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najpoznatiji KATALOG na svetu menja se posle 70 GODINA - postaje digitalan!

Omiljeni katalog nameštaja, koji prelistavamo godinama i u Srbiji, uskoro će postati digitalan i moći će da mu pristupi baš svako, bilo kada, sa bilo kog mesta.

  Izvor: MONDO / IKEA

Verovatno i vi, kao i mi i mnogi ljudi širom sveta čuvenu robnu kuću iz Švedske prepoznajete pre svega po njenom legendarnom KATALOGU!

Verovali ili ne, mnogima omiljen IKEA godišnji katalog obeležava sedmu deceniju postojanja, transformacijom u moderan i održiv digitalni priručnik stvoren sa ciljem pružanja bolje svakodnevnice kod kuće, uvek dostupan svima i u svakom trenutku.

Možda će vas zanimati:

Da prevedemo na srpski - IKEA katalog postaje digitalan, onlajn, internet prilagođen i samim tim više ekološki i dostupan baš svima, čak i onima, koji ga ne pronađu pred svojim pragom ili u robnoj kući.

Digitalni format kataloga biće sveobuhvatniji, praktičniji i bogatiji sadržajem, uz dodatnu pogodnost - proizvodi prikazani na slikama povezani su interaktivnim linkovima, tako da jednostavnim klikom možete dobiti sve potrebne informacije o proizvodu, i zatim ga staviti u korpu za kupovinu, koja je sinhronizovana sa onom na IKEA internet stranici. 

Prelaskom na digitalni format, IKEA je poznati katalog učinila dostupnijim većem broju ljudi, a takođe je preduzela i konkretne korake u smeru ostvarivanja svoje strategije da do 2030. godine postane “klimatski pozitivna“, imajući u vidu da se katalog neće dostavljati domaćinstvima. Međutim, ljubitelji tradicionalnog formata, odštampanog na 100% održivom papiru i sertifikovanom prema FSC standardu, moći će da preuzmu svoj primerak u IKEA robnoj kući besplatno.

Digitalna verzija kataloga biće dostupna sredinom avgusta, dok će štampanu verziju kupci moći da preuzmu u robnoj kući od 1. septembra u Beogradu i drugim robnim kućama širom sveta.

Šta vi mislite - digitalno ili štampano izdanje?

IKEA robna kuća Beograd video (MobIT)
Izvor: IKEA Srbija

Pročitajte i ovo:

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA