GDE SU RADOVI U BEOGRADU: Pogledajte interaktivnu mapu i saznajte sve! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

GDE SU RADOVI U BEOGRADU: Pogledajte interaktivnu mapu i saznajte sve!

Beograđani i svi drugi imaju mogućnost da preko interneta pogledaju gde su radovi u glavnom gradu i kako funkcioniše saobraćaj u tim područjima.

 Interaktivna-mapa-radova-u-Beogradu Izvor: Smartlife

Na internet sajtu Beograda dostupna je nova interaktivna mapa građevinskih, infrastrukturnih i drugih radova i manifestacija.

Mapa uključuje informacije o saobraćaju u tim područjima i podatke o ukupnom broju i tipu radova koji se izvode u Beogradu.

Možda će vas zanimati

Mapa na jasan i praktičan način ucrtanim znakovima i legendom koja ih tumači pokazuje koji tip radova se izvodi, da li je u pitanju neka gradska ili druga manifestacija i do kada su planirani radovi.

Ono što je najvažnije - mapa prikazuje da li se na svakom od mesta radova saobraćaj odvija, kakvim tempom i da li je obustavljen.

Interaktivna mapa glavnog grada Srbije ima više tipova pregleda - mračan ili svetao režim prikaza, mapu u slikama sa satelita, teren, klasičnu mapu, 2D mapu, tip pregleda kao za navigaciju, 3D model i druge, a omogućeno je i deljenje informacija sa mape na mejl, društvene mreže i na druge načine.

Ukoliko preko telefona, tableta, računara ili na nekom drugom uređaju uključite deljenje lokacije interaktivna mapa u mogućnosti je da vam prikaže radove u vašoj blizini ili na zadatom putu, kako biste lakše isplanirali dolazak na svoje odredište.

Pogledajte

01:55
Interaktivna mapa građevinskih radova u Beogradu
Izvor: SmartLife
Izvor: SmartLife

Klikom na svaki znak na mapi tj. oznaku radova dobićete podatke o tome ko je izvođač, link do radova, ako on postoji, kad su radovi počeli i kada se završavaju i mnoge druge podatke.

Interaktivna mapa je izrađena u saradnji sa Sekretarijatom za saobraćaj Grada Beograda i besplatna je i uvek dostupna za korišćenje svim zainteresovanim korisnicima na linku, i za sve uređaje sa stabilnom internet konekcijom.

Tekst je objavljen u sklopu projekta koji je sufinansiran iz budžeta Grada Beograda, Gradske uprave grada Beograda i Sekretarijata za informisanje.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Možda će vas zanimati

Ovo ne smete propustiti

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA