Zbogom Vip mobile!

OD SADA A1 U SRBIJI: Najavljeni prvi telefoni, pokloni dodaci svim starim i novim korisnicima i šta će doneti kod nas

Vip mobile u Srbiji postaje A1 Srbija!

Kompanija Vip mobile od 7. aprila posluje pod novim imenom i brendom - A1 Srbija - i postaje jače povezana sa A1 Telekom Austria Grupom.

A1 Srbija će korisnicima pružiti jedinstveno digitalno iskustvo uz relevantne servise i tehnologiju za život, rad i zabavu u digitalnoj eri.

Možda će vas zanimati:

Kao deo velike internacionalne kompanije, A1 Srbija je u prilici da korisnicima ponudi relevantne proizvode i usluge sa drugih tržišta.

Već od prvog dana portfolio mobilnih telefona bogatiji je za nova modela - A1 Alpha 20 i A1 Aplha 20+ - koji se na drugim A1 tržištima ocenjuju kroz odličan odnos cene i kvaliteta. Sve postojeće i nove korisnike A1 očekuje dobrodošlica u vidu poklon dodataka svakog meseca do kraja godine, o čemu se korisnici mogu odmah raspitati u novoj Moj A1 aplikaciji, dostupnoj u Android, iOS i AppGallery prodavnicama.

Dodatno, kompanija je najavila i značajna unapređenja na mrežnoj infrastrukturi, proširenju kapaciteta 4G mreže i još veće poboljšanje DATA servisa. Dodatna infrastrukturna proširenja predviđena su u celoj zemlji, posebno na području Beograda i u Vojvodini, koja će unaprediti iskustva korisnika na čak 70 odsto mreže.

Kako je najavljeno, A1 Srbija će napraviti veliki iskorak na polju integrisanih poslovnih rešenja i digitalnih platformi u svim segmentima poslovanja - preko rešenja za pametni dom i igara do M2M, cloud i rešenja za sajber bezbednost za poslovne korisnike.

Izvor: Smartlife

Kompanija će nastaviti da aktivno razvija i pokreće projekte posvećene ljudima i društvu u celini, doprinoseći sveukupnom razvoju lokalnih zajednica i očuvanju životne sredine.

Promena imena kompanije ni na koji način ne utiče na postojeće ugovore korisnika i poslovnih partnera. To znači da korisnici nastavljaju da koriste sve usluge kao i do sada bez ikakvih zamena i/ili promena ugovora i drugih stvari.

Da li se i na vašem ekranu već vidi A1 logo? ;)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.