Sada svako može da ti pošalje mejl preko Google+ | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sada svako može da ti pošalje mejl preko Google+

Još jedna neobična Googlova odluka, ali ima leka i za nju!

 Izvor: MONDO portal.

Nova Google+ opcija omogućava korisnicima ove mreže da pišu mejlove jedni drugima, čak i ako se međusobno nisu dodali u krugove ili se uopšte ne poznaju. Dovoljno je da pronađete osobu na Google+ i kliknete na opciju slanja mejla.

Google će privatnost svojih korisnika čuvati tako što se mejl adrese neće videti, ukoliko osobe već nisu međusobno u Google+ krugovima. Mejl adresa otkriće se pošiljaocu jedino ako s duge strane stigne odgovor, a do tada će se u polju za unos mejla pojavljivati samo slika i ime Google+ profila.

Prilikom pisanja mejlova, tokom popunjavanja polja u koje se unosi primalac mejla, GMail će davati preporuke za kontakte koji su već u GMail bazi, ali i za one koji nisu. Takvi kontakti biće odvojeni, bez mejl adrese, kao što je prikazano na slici iznad.

Evo kako da blokirate Google+ mejlove
Ukoliko uopšte ne želite da primate mejlove od nepoznatih osoba označite opciju prijema mejlova samo od osoba iz Google+ krugova u podešavanjima svog Google naloga.

Otvorite Settings u GMail veb aplikaciji i idite do menija koji je prikazan na slici dole (deveti odozgo). Izaberite neku od opcija, koja vama odgovara i to je to.

Potražite nas i na MONDO MobIT Facebook stranici.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi