Šta vam je najbitnije kod kupovine novog uređaja: Dizajn, funkcije ili i jedno i drugo? | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šta vam je najbitnije kod kupovine novog uređaja: Dizajn, funkcije ili i jedno i drugo?

Vrhunski gedžet mora da bude kvalitetan, ali i da poseduje savremen dizajn.

 IQOS Iluma Neon Purple Izvor: Promo

Prilikom kupovine nekog novog uređaja, kao kriterijumi za izbor uvek jave izgled, funkcija i cena. A gotovo uvek se javi i problem kako usaglasiti sve te stvari. Čini se da je ranije, pre nekih dve - decenije, taj izbor bio dosta jednostavniji, pošto sve više značaja pridavalo funkcijama, dok je dizajn uređaja, čini se, bio u drugom planu.

Tako su gotovo sve mašine za veš ili frižideri izgledali skoro pa isto ili bar prilično slično, a za određeni model biste se opredeljivali na osnovu ličnih afiniteta prema određenom brendu i/ili funkcija koje su vam potrebne.

Ali, kada smo iz vremena u kojima su se frižideri, usisivači ili šporeti kupovali jednom u 15 - 20 godina, prešli u ovo u kome se broj brendova čiji nam se uređaji nude višestruko uvećao, a njihov radni vek skratio, novi proizvođači su sve više u prvi plan počeli da ističu dizajn.

Dizajn ili kvalitet

 IQOS ILUMA 10.jpg Izvor: IQOS

Prvi su takav pristup počeli da primenjuju proizvođači potrošačke elektronike, nepoznati i poznati, čije su muzičke linije i DVD plejeri sve manje zadržavali klasičan kutijasti izgled, pa su pažnju privlačili do tada neviđenim dizajnom.

Ima, međutim, i drugačijih primera, jer upravo su najpoznatiji proizvođači "iz onih vremena" svojim istrajnim radom na inovacijama, pritom ne zapostavljajući dizajn svojih proizvoda, uspeli da odole naletu brojnih novih brendova, i ostanu dosledni svom kvalitetu i reputaciji.

Ali ima i novih, koji su dosledno primnjujući sličnu formulu, uspeli da za samo desetak godina, dostignu vrhunski kvalitet svojih proizvoda i visoku reputaciju brenda. Takvih primera ima nekoliko u svetu savremenih mobilnih tehnologija, pa čak i automobilske industrije, ali i van njih.

Jedan brend je pre tačno 10 godina nastao sa ambicioznim ciljem da svet oslobodi od duvanskog dima. Za tako veliki zadatak angažovao je sve aspekte ove priče, i tako stvorio proizvod koji svojim kupcima istovremeno donosi vrhunski kvalitet izrade i izuzetan dizajn.

I dizajn ili kvalitet

 IQOS _ Foto Promo.jpg Izvor: Promo

Tako je nastao IQOS, inovativni uređaj koji već čitavu deceniju punoletnim pušačima pruža mnogo bolji izbor od cigareta. A da je u tome uspeo, govori podatak da je oko sebe uspeo da okupi IQOS zajednicu od gotovo 30 miliona korisnika širom sveta.

Oni su ostavili cigarete iza sebe, a zauzvrat dobili iskustvo pravog duvana bez duvanskog dima. Dobili su i proizvod izetnog izgleda i kompaktnih dimenzija, čiji dizajn u svakom trenutku ostavlja utisak savremenog hi-tech gedžeta.

Najbolji dokaz svega toga je IQOS ILUMA limitirana serija NEON PURPLE uređaja, čijim je nedavnim predstavljanjem IQOS obeležio 10. rođendan. To je vrhunski gedžet koji svojim korisnicima, uz inovativnu tehonologiju zagrevanja duvana bez oštrice, donosi jedinstven dizajn koji spaja inovaciju, stil i energiju.

Zbog svega toga, dizan limitirane serije IQOS ILUMA NEON PURPLE uređaja prepoznat je na međunarodnom nivou i nagrađen prestižnom Red Dot nagradom za dizajn, za 2022 godinu. Inspirisan energijom neon ljubičaste boje, uređaj je lansiran pod sloganom: "Vidiš energiju boja. Oslobodi je!"

Kombinacija koja čini izuzetan proizvod

 IQOS ILUMA Neon Purple Izvor: Promo

Prepoznatljiv po neonskim bojama koje reflektuju maštovitost i kreativnost, prestižnu Red Dot nagradu uređaj je osvojio zahvaljujući izvanrednom dizajnu i inovativnosti, koji na najbolji način kombinuju estetiku sa naprednom tehnologijom.

Spoljašnjost uređaja karakteristična je po jedinstvenoj nijansi ljubičaste boje, dok unutrašnjost ima snažan magenta sjaj. Džepni punjač napravljen je od anodiziranog aluminijuma sa teksturiranim slojem boje. U obrazloženju Red Dot žirija se naglašava da se IQOS ILUMA NEON PURPLE ističe svojom stilskom estetikom i hrabrim izborom boja, što je kombinacija čini ga izuzetnim proizvodom.

IQOS je namenjen punoletnim korisnicima nikotinskih proizvoda koji koristi pravi duvan, pri čemu ga zagreva, za razliku od cigareta koje ga sagorevaju. Dakle, nema ni vatre, ni pepela, ni dima, a ne ostavlja ni neprijatne mirise u kosi, odeći ili nameštaju. Zbog toga predstavlja odličnu alternativu cigaretama, koja ne oslobađa katran i kod koje ne postoji sve dobro poznate posledice pušenja.

U odgovoru na pitanje postavljeno u naslovu, za IQOS ILUMA NEON PURPLE možemo reći da je uređaj koji na najbolji način zadovoljava oba kriterijuma: donosi vrhunski dizajn i svojim funkcijama konzumaciju duvana podiže na novi i bolji nivo. Takođe, ispunjava misiju zbog koje je i nastao – oslobađa svet od duvanskog dima!

IQOS nije proizvod bez rizika, oslobađa nikotin koji izaziva zavisnost. Samo za punoletne.

/PROMO TEKST/

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA