10 godina revolucionarne tehnologije koja nam donosi svet bez dima | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

10 godina revolucionarne tehnologije koja nam donosi svet bez dima

Autor Miloš B. Jovanović Izvor Izvor Promo

IQOS je tehnologija koja, kao i cigarete, koristi pravi duvan, ali ga ne sagoreva, već ga zagreva. Ne koristi vatru, ne oslobađa katran, kod koje nema pepela, nema duvanskog dima, koja ne ostavlja neprijatne mirise oko sebe

 IQOS _ Foto Promo.jpg Izvor: Promo

Različita tehnološka dostignuća već decenijama unapređuju naš život, olakšavaju nam obavljanje svakodnevnih stvari i povezuju nas na sve novije i inovativnije načine, čineći ga možda bržim, ali i ispunjenijim i kvalitetnijim.

U eri u kojoj sve veći broj stvari, koje smo pre samo desetak godina radili "peške" i na starinski način, sada završavamo putem pametnog telefona i aplikacija, u kojoj sve više plaćamo elektronski i kupujemo onlajn, u kojoj podatke čuvamo u "oblaku", filmove i serije najčešće "strimujemo", a uspomene "kačimo" na društvene mreže, i jedna vekovima stara, loša navika je – pre tačno 10 godina – dobila sopstvenu inovatinvu tehnologiju.

Reč je o tehnologiji koja je uspela da revolucionarizuje nešto što je stotinama godina u gotovo nepromenjenom obliku prisutno među ljudima. Sve do pre jedne decenije, konzumiranje duvana uopšte nije izgledalo tako inovativno kao što to od pojave IQOS tehnologije izgleda.

 IQOS _ Foto Promo.jpg Izvor: Promo

Život čistiji – užitak kvalitetniji

IQOS je tehnologija koja, kao i cigarete, koristi pravi duvan, ali ga ne sagoreva, već ga zagreva. Tehnologija koja ne koristi vatru, ne oslobađa katran, kod koje nema pepela, nema duvanskog dima, zbog čega skoro da ne ostavlja neprijatne mirise oko sebe.

Tehnologija koja konzumiranje duvana zaista podiže na novi i što je najbitnije, manje štetan nivo od pušenja cigareta. Istovremeno, to je i prava tehnološka inovacija koja već 10 godina na najkonkretniji način unapređuje život pušača, dajući im mnogo bolji izbor od pušenja cigareta.

I kada takva tehnologija traje punih 10 godina i za to vreme uspe da privuče pažnju i da za sebe veže gotovo 30 miliona ljudi, život im učini čistijim navike manje štetnim,a pritom ih ne uskrati za užitak i zadovoljstvo na koje su godinama navikli – onda je ona svakako vredna pažnje. Broj korisnika to i potvrđuje. Ipak, treba napomenuti da ni korišćenje IQOS-a nije bez rizika jer oslobađa nikotin koji izaziva zavisnost. Najbolji savet za sve pušače je da prestanu da koriste nikotinske proizvode.

 IQOS ILUMA 9.jpg Izvor: IQOS

Svet bez duvanskog dima

Vođen misijom stvaranja čistijeg sveta bez duvanskog dima i ciljem da pušačima pruži iskustvo konzumacije pravog duvana – bez dima, kompanija Philip Morris je pre 10 godina lansirala inovativni sistem za zagrevanje duvana, koji pušačima donosi bolji izbor i bolju alternativu od pušenja cigareta.

IQOS je revolucionarna tehnologije koja već 10 godina korisnicma donosi život sa značajno manjim posledicama od sagorevanja duvana, pepela koji leti na sve strane i ponajviše neprijatnih mirisa dima, koji se uvlači u kosu i odeću i koga tako ceo dan nosite sa sobom.

Jedino što ovde nosite je IQOS uređaj i potpuno novi osećaj zadovoljstva što već 10 godina imate priliku da svoju staru naviku praktikujete na mnogo čistiji i bolji način. Način koji vas ne lišava užitka, ali vašu okolinu oslobađa od neprijatnih mirisa i duvanskog dima.

IQOS nije proizvod bez rizika, oslobađa nikotin koji izaziva zavisnost. Samo za punoletne.

/PROMO TEKST/

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA