Xiaomi Watch S1 Pro pametni sat želi da vas osvoji dizajnom, ali i naprednim funkcijama | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Xiaomi Watch S1 Pro pametni sat želi da vas osvoji dizajnom, ali i naprednim funkcijama

Tokom premijere Xiaomi 13 telefona, kineski tehnološki gigant predstavio je i najnoviji premijum pametni sat - Watch S1 Pro.

 Xiaomi Watch S1 Pro cena i specifikacije MWC 2023 Izvor: SmartLife / Ilija Baošić

Tokom globalne premijere Xiaomi 13 telefona na MWC 2023 sajmu, kineski tehnološki gigant predstavio je i najnoviji premijum pametni sat - Watch S1 Pro.

Ukoliko tražite spoj klasičnog dizajna i savremene tehnologije pametnih satova, nema sumnje da će upravo lansirani Xiaomi Watch S1 Pro privući vašu pažnju. Izrađen od kvalitetnih materijala, ovaj sat nudi specifikacije kao što su 1,47-inčni AMOLED ekran, rotirajuću krunu, kao i safirno staklo koje bi trebalo da zaštiti naličje uređaja od ogrebotina.

Oni koji budu želeli da u svoju kolekciju dodaju ovaj sat će imati izbor između dve različite kombinacije boja: srebrnu futrolu sa braon kožnim remenom, odnosno crnu futrolu sa crnim gumenim kaišem. Dodatno, Xiaomi Watch S1 Pro dolazi sa univerzalnom iglom koja omogućava laku zamenu kaiševa, povećavajući prilagodljivost sata.

Watch S1 Pro može da u realnom vremenu prati informacije o preko 100 sportskih aktivnosti. Za one koji vole da trče, Xiaomi je namenio 10 različitih programa, koji, između ostalog, uključuju kombinacije trčanje/hodanje za početnike, trening fokusiran na sagorevanju masti ili intervalni trening.

Naravno, ponuđeni programi ne bi značili mnogo kada ne bi bili propraćeni korisnim informacijama poput praćenja sagorelih kalorija, intenziteta vežbanja, otkucaja srca, SpO2 nivoa i kvaliteta sna, koji posebno mogu biti korisni onima koji vole da prate svoj dnevni progres.

Kada je autonomija u pitanju, Xiaomi tvrdi da će kupcima baterija trajati 14 dana, a kada dođe vreme da se uređaj dopuni, uključena stanica za bežično punjenje će nakon 10 minuta punjenja omogućiti dva dana korišćenja, dok će za punu bateriju biti potrebno 85 minuta.

Sat je takođe opremljen zvučnikom, a što će korisnicima omogućiti obavljanje poziva putem Bluetooth-a - direktno sa zgloba ruke.

Cena i dostupnost u Srbiji

Xiaomi nije otkrio kada Watch S1 Pro možemo da očekujemo na našem tržištu, a ne znamo ni lokalnu cenu. Ono što znamo jeste da preporučena maloprodajna cena Xiaomi Watch S1 Pro pametnog sata za Evropu iznosi 299 evra.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 2

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Darko

Sto se tice smart sata nista bez Huawei...

Smešno je

Кад је за Шаоми препоручена цена 300 €, a толико кошта Самсунг гт2, а исто толико кошта најјачи паметни сат на свету по мени Аsus vivowatch 5 (hc-b05), a pre godinu dana Huawei je pustio u prodaju watch d, sa preciznim meračem krvnog pritiska, ali ništa o tome ovde u Evropi, kao ni ovi ostali. Po meni je veoma bitna težina, da ne boli ruka, ovaj Šaomi deluje lagano, ali ne bi dao više od 150 €