ODLAŽE SE NOVI APPLE WATCH: Dizajn je previše kompleksan  | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ODLAŽE SE NOVI APPLE WATCH: Dizajn je previše kompleksan 

Dok svi čekamo da se objavi datum novog Apple događaja, izgleda da ćemo ove godine morati malo duže da čekamo na novi Apple Watch.

 Apple Watch 7 Izvor: SmartLife / YouTube / FRONT PAGE TECH / Printscreen

Popularni izvori koji se bave nepotvrđenim informacijama o kompaniji Apple izveštavaju da postoji problem sa redizajnom Apple Watch 7, i da će proizvodnja zbog toga kasniti. Naime, zbog kompleksnosti novog dizajna proizvodnja će izgleda biti pomerena, pa će Apple sa svojim pametnim satom najverovatnije propustiti septembar kao mesec u kojem je ova kompanija obično predstavljala svoje pametne satove.

Prenosimo informacije sa čuvenog azijskog portala Nikkei Asia:

“Proizvodnja novog Apple Watch u velikoj meri je odložena zbog komplikovanog dizajna novog pametnog sata. Proizvođači Apple Watch 7, započeli su malu proizvodnju prošle sedmice, ali su naišli na kritične izazove u postizanju zadovoljavajućih proizvodnih performansi. Tri izvora su rekla da se trenutni razočaravajući kvalitet proizvodnje može pripisati složenosti dizajna, koji se značajno razlikuje od onog iz prethodnih generacija sata, a montažeri su pronašli probleme prilikom sastavljanja elektronskih modula, komponenti i ekrana.”

Možda će vas zanimati

Ukoliko je proizvodnja novih Apple satova tek počela prošle nedelje kako se navodi, Apple bi morao da ubaci u šestu brzinu ukoliko želi da održi svoj događaj u septembru i da nastavi da dominira tržištem. Sa druge strane, ukoliko je problem samo u pametnom satu, nije nemoguće da ga Apple najavi na događaju, a da prodaja bude pomerena za kasnije.

Velike promene

Novi Apple Watch bi trebao da bude najveća promena u odnosu na prethodni model do sad. Novi model će najverovatnije imati veliki broj novih komponenata u telu sličnih dimenzija kao što je senzor za merenje pritiska. Otpornost na vodu je takođe na spisku podržanih specifikacija, što dodatno otežava procese projektovanja i proizvodnje.

Možda će vas zanimati

Još jedna promena koju očekujemo na novom Apple Watch 7 je promena oblika kućišta, da bi bilo slično onome na iPhone 12 i iPad Pro, što znači “četvrtastiji” izgled u odnosu na dosadašnji zakrivljeni, obli sat. Najavljuje se i da će ekran biti povećan, pre svega zahvaljujući tankim okvirima, jer bi dimenzije trebale da budu neznatno veće u odnosu na postojeće modele od 40 i 44 mm.

Apple Watch 7
Izvor: YouTube / FRONT PAGE TECH

Prema informacijama koje su dosad objavljene, Apple Watch 7 bismo i dalje mogli da očekujemo zajedno sa iPhone 13 na zvaničnom događaju koji bi trebao da se održi 14. septembra.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA