Dobija 85 novih opcija ODJEDNOM - proverite ažuriranje (FOTO, VIDEO) | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dobija 85 novih opcija ODJEDNOM - proverite ažuriranje (FOTO, VIDEO)

Ažurirajte svoj MagicWatch, jer vas očekuje najveća dopuna softvera ikad, zajedno sa preko 85 novih tipova vežbi za praćenje i drugih dopuna.

  Izvor: MONDO / Marko Čavić

Kompanija HONOR, transformisani brend mobilnih, nosivih, kompjuterskih i IoT uređaja, potvrdila je da je spreman nov paket ažuriranja za sat HONOR MagicWatch 2.

Ovo ažuriranje, veliko tek nekoliko megabajta, korisnicima pruža brojne nove mogućnosti i značajno unapređuje fitnes opcije MagicWatch-a druge generacije.

Možda će vas zanimati:

Bilo da su u pitanju ljubitelji popularnih sportova i fizičke aktivnosti ili su, pak, fanovi ekstremnijih i manje popularnih aktivnosti na otvorenom i u zatvorenom prostoru, u mogućnosti su da maksimalno iskoriste potencijal svog HONOR MagicWatch 2 pametnog sata, kroz značajno unapređen broj specijalizovanih sportskih režima.

HONOR MagicWatch 2 podržava 15 profesionalnih režima za treniranje, uključujući osam različitih aktivnosti na otvorenom (trčanje, hodanje, planinarenje, šetanje, trčanje po šumi, vožnja bicikla, plivanje, trijatlon) kao i sedam različitih aktivnosti u zatvorenom prostoru (hodanje, trčanje, vožnja bicikla, plivanje u bazenu, slobodan trening, vežbanje na eliptičnoj mašini, veslanje).

Prilikom korišćenja profesionalnih režima za treniranje, HONOR MagicWatch 2 omogućuje sveobuhvatno praćenje čak 194 vrste podataka sa ciljem da korisnicima omogući bolji uvid u sve parametre treninga i zdravlja tokom aktivnosti, ali i nakon njih. MagicWatch 2, takođe ima sposobnost da automatski detektuje šest profesionalnih režima treniranja, kako korisnik ne bi morao svaki put sam da pokreće praćenje vežbanja.

Uz najavljeno ažuriranje HONOR MagicWatch 2 pametni sat sad poseduje još 85 specijalno kreiranih režima treniranja, koji se mogu grupisati u šest sportskih kategorija: ekstremni, slobodno vreme, fitnes, vodeni sportovi, sportovi sa loptom i zimski sportovi.

Aktivnosti su izuzetno raznolike i kreću se od uličnog plesa do parkura, a podrazumevaju i penjanje na steni, jogu, balet ili boks, čime je još jednom naglašena misija brenda HONOR da svojim korisnicima obezbedi inovativno i personalizovano iskustvo na pametnim uređajima, u skladu sa njihovim dinamičnim načinom života.

I dok korisnici uživaju u svojim omiljenim sportovima i fizičkim aktivnostima, HONOR MagicWatch 2 pametni sat beleži sve relevantne podatke, kao što su trajanje treninga, potrošene kalorije, otkucaji srca, zasićenost krvi kiseonikom, stres i drugi, omogućujući im da bolje planiraju svoje buduće aktivnosti i ostvare zapaženije rezultate, ali i da pomoću samo jednog klika podele svoje rezultate sa pratiocima i prijateljima na društvenim mrežama.

Da biste ažurirali softver sata idite u aplikaciju Huawei Health, odaberite svoj sat, kliknite na njega i u opcijama Ažuriranje softvera odaberite stavku Ažuriraj.

Nakon ažuriranja imaćete na raspolaganju preciznija merenja, zbog novih tipova kalibracije svih senzora na samom satu, nova lica sata, koja se nalaze u meniju Slike sata, ali i niz sitnih poboljšanja i ispravki grešaka, koji su svakako deo svakog ažuriranja softvera HONOR sata.

Javite koja vam se nova opcija najviše dopada!

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Možda će vas zanimati:

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi