Zavirite u Onyx Cinema LED bioskop - BIOSKOP BUDUĆNOSTI | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zavirite u Onyx Cinema LED bioskop - BIOSKOP BUDUĆNOSTI

Predstavljamo vam Onyx Cinema LED ekran, prvi LED ekran za bioskope sa DCI standardom.

  Izvor: MONDO / Samsung

Trenutno dostupan u tri verzije (širine pet, 10 i 14 metara), Samsung Onyx ekran pruža veći vizuelni kvalitet slike, poboljšane tehničke performanse i pouzdanost napredniju od tradicionalnih projektorskih sistema. Model rezolucije 4K dobio je priznanje kao prvi bioskopski LED ekran sa sertifikatom DCI (Digital Cinema Initiatives), a Samsung Onyx donosi vizuelnu snagu LED kvaliteta slike i podešavanja slike u visokom dinamičkom opsegu (HDR) na veliki ekran, nudeći još realističniji sadržaj, koji omogućava dublje uživljavanje.

Samsung oprema svoje ekrane komponentama, najboljim u industriji, koje savršeno funkcionišu zajedno, tako da nude unapređeno iskustvo uživanja u vizuelnim sadržajima publici širom sveta.

Inspirisan dragim kamenom istog imena, Samsung Onyx brend aludira na sposobnost ekrana da tačno prikaže bioskopski sadržaj u vernim, dubokim i realističnim crnim bojama. U kombinaciji sa unapređenim kontrastnim odnosom i specijalizovanim podešavanjima za crno-belu skalu prilagođenim tamnijim tonovima, ova pikselizovana slika donosi bolju osvetljenost i više detalja prikazanih na svakoj slici, čime gledaoci postaju deo svake scene.

Samsung Onyx: Cinema LED Technology
Izvor: Samsung

Prvo će dva ekrana biti instalirana u Španiji, jedan 10-metarski i potom i prvi 14-metarski ekran u Evropi. Nakon toga dva 10-metarska ekrana biće instalirana u Velikoj Britaniji i Irskoj, a onda i u Rumuniji pre kraja godine. Ovaj ekran biće dijagonale pet metara.

Za dodatne informacije o Samsung Onyx, posetite vebsajt.

Bioskopski ekran sa DCI sertifikatom dosad je instaliran u 39 mesta u svetu, od kojih je sedam u Evropi, dok je još 14 lokacija potvrđeno za instalaciju do kraja ove godine. Za sada nema potvrde da je Srbija jedna od tih 14 lokacija, ali Samsung svoje uređaje i tehnologiju u značajnoj meri donosi i kod nas, tako da - nikad se ne zna, pratite nas u vezi sa ovim informacijama!

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Onyx Cinema LED: A Revolution in the 130-Year History of Cinema Technology
Izvor: Samsung Electronics

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi