Microsoft: Kliknite na ovaj link što pre! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Microsoft: Kliknite na ovaj link što pre!

Kompanija poslušala svoje korisnike, ispravlja zbrku.

  Izvor: Microsoft.com/screenshot

Mondo ekskluzivno otkriva celu istinu o OneDrive zbrci.

Ko nam je kriv kad smo alavi, pročitali smo negde komentar na objavu Microsoft-a da povuče neograničenu OneDrive kvotu za sve korisnike. Ova odluka dočekana je „na nož“, a korisnici su „zapalili“ internet odmah čim je odluka obnarodovana. Microsoft je u svoju odbranu dao nekoliko primera. Recimo, korisnici su na OneDrive prebacivali svoje kompletne video arhive – filmove, serije, spotove – a u nekim slučajevima veličina pojedinačnih naloga prebacivala je i 74 terabajta (!!!). Prema Microsoft podacima koje je kompanija samo usput izložila obrazlažući odluku da ukine neograničenu OneDrive memoriju, takvih korisnika bilo je sve više i više i zbog toga je Microsoft morao da reaguje.

Nedavno smo objavili vest da se Microsoft, ipak, predomislio i da će korisnicima, makar ovim privatnim, ne i biznis, vratiti nešto od ponude koju su imali. Ovo što ćete sad pročitati je zvaničan stav Microsoft kompanije, koji je potvrđen ekskluzivno za naš portal!

“U novembru odlučili smo da smanjimo limit OneDrive prostora. Od tada, svesni smo da smo ovom odlukom izazvali nezadovoljstvo i razočarenje korisnika. Iskreno nam je žao i želimo da se izvinimo zajednici.

Iako nećemo promeniti planove, želimo da pojasnimo šta zapravo radimo za korisnike koje će obuhvatiti ove promene i podelimo novu ponudu, koja će nadamo se, popraviti situaciju na bolje. Office 365 Home, Personal i University pretplatnici će i dalje imati 1TB prostora na raspolaganju. Svi pretplatnici koji su dobili dodatni prostor kao deo naše neograničene ponude će moći da ga zadrže minimum 12 meseci. Svima onima koji nisu zadovoljni našom ponudom, ponudićemo punu naknadu.

Korisnicima koji koriste naše besplatne servise i koji imaju više od 5GB sadržaja, koji su direktno pogođeni novim promenama, ponudićemo godinu dana besplatnog korišćenja Office 365 Personal sa terabajtom slobodnog prostora za skladištenje. Ovi korisnici će dobiti e-mail sa ponudom početkom sledeće godine.

Dodatno, za naše najveće fanove koji su bili lojalni pobornici OneDrive-a, nudimo novu ponudu koja će im omogućiti da sačuvaju svojih 15GB besplatnog prostora kada promene stupe na snagu sledeće godine. Ukoliko imaju i 15GB prostora za fotografije uslikane kamerom kao bonus, takođe će moći da zadrže i tih dodatnih 15GB. Od sada, pa do kraja januara naredne godine, možete se prijaviti na sledećem linku.

Iskreno nam je žao zbog frustracija koje je ova odluka izazvala kao i zbog načina na koji je odluka saopštena. Hvala vam što ste i dalje sa nama.”

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi