TESTIRALI SMO ASUS PROART STUDIOBOOK PRO 16 OLED (W7600): Blago onom ko ne mora da gleda na cenu! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TESTIRALI SMO ASUS PROART STUDIOBOOK PRO 16 OLED (W7600): Blago onom ko ne mora da gleda na cenu!

Autor Marko Čavić

Ovako izgleda kad su uzme najbolje od svega i uveže tako da sve teče glatko - samo najbolje za odabrane među nama…

 ASUS ProArt-2.jpg Izvor: SmartLife / Uroš Arsić

S vremena na vreme kompanije vole da postave stvari na svoje mesto i pokažu ko je gde u njihovoj industriji i tad uglavnom imamo priliku da testiramo nešto poput ASUS ProArt Studiobook Pro 16 OLED (W7600) laptopa, koji je istovremeno demonstracija sile, ali i ekspertize u oblasti najmoćnijih mobilnih računara.

Laptop računari odavno su prevazišli ograničenja svoje kategorije (u najvećem broju slučajeva, to čekamo još samo u domenu baterije), a ASUS ProArt Studiobook Pro 16 OLED je dokaz da izvanredna moć može da se spakuje u mobilnu formu bez kompromisa.

Možda će vas zanimati

Uostalom, šta radite kad testirate ili koristite laptop računar koji košta od 442 do 510 hiljada dinara - uglavnom mu se divite, jer sve što radi, radi kako treba, a snage i moći vam ne manjka ni u jednom trenutku!

ASUS ProArt Studiobook serija namenjena je isključivo profesionalcima i kreativcima koji se bave grafikom, video i zvučnom montažom, obradom fotografije, 3D renderovanjem itd. Naravno, ProArt može da se smatra donekle i gejming mašinom, ali joj to nije primarna ciljna grupa. ProArt naglašava kvalitet prikaza, procesorsku snagu i sinergiju grafike i drugih komponenti u cilju što kvalitetnijeg i u realnom vremenu isporučenog 3D video renderovanja (recimo). Igranje dolazi usput, jer je ProArt jednostavno sposoban i za to.

Većina ljudi će poći od cene i reći nešto poput "Dobro, bre da li ste vi normalni?!" kad pročita koliko ovaj računar košta, ali to je samo dokaz kome ovaj laptop nije namenjen - većini.

ASUS ProArt Studiobook Pro 16 OLED namenjen je isključivo pojedincima koji traže dlaku u jajetu i profesionalcima koji imaju novac i ne žale da ga potroše na nešto što će obaviti posao na svakom mestu, na nešto što će trajati i omogućiti da sve teče bez bilo kakvih prepreka.

Pročitajte test ASUS ProArt Studiobook Pro 16 OLED oznake W7600 sa kojim smo se družili nekoliko nedelja i odmah ćemo vam reći najveću istinu testa - teško smo se rastali s njim!

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 2

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Niko Belic

A hladjenje? kako li je to reseno...

SmartLife

@Niko Belic Imamo dva odeljka, sa sve izmerenim temperaturama, u delu "Kvalitet izrade, izgled, tastatura i portovi". Pozdrav, hvala vam na podršci, nadamo se da je ostatak teksta OK.