TESTIRALI SMO IKEA SYMFONISK ZVUČNIK U OBLIKU RAMA ZA SLIKE: Zvuči odlično, izgleda još bolje i volećete da ga slušate! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TESTIRALI SMO IKEA SYMFONISK ZVUČNIK U OBLIKU RAMA ZA SLIKE: Zvuči odlično, izgleda još bolje i volećete da ga slušate!

Odavno nas nešto nije zabavilo poput novog SYMFONISK zvučnika u obliku rama za slike!

  Izvor: SmartLife / Marko Čavić

Kompanije IKEA i SONOS udružile su se i napravile SYMFONISK liniju Wi-Fi zvučnika različite funkcionalnosti, koji upotpunjuju kućni smart ekosistem na potpuno drugačiji način.

Prva dva uređaja su SYMFONISK lampa i zvučnik-polica, a treći je još više poseban i upečatljiv - SYMFONISK zvučnik u obliku rama za slike.

Možda će vas zanimati

Nisu samo ideje ono što oduševljava sve nas kad je u pitanju SYMFONISK serija, nego i njegov neočekivan i potpuno neverovatan dizajn.

Novi zvučnik u obliku rama je savršen za dnevnu ili spavaću sobu, kao i za povezivanje sa drugim ili istim SYMFONISK zvučnicima. U slučaju rama za slike na jednom kablu moguće je umrežiti dva zvučna rama za slike, ali se putem Wi-Fi konekcije može napraviti i sazvučje više zvučnika u različitim prostorijama.

Zvučnik ima izmenjiv prednji panel presvučen platnom koji se može kupiti u više dezena, čija je cena 1.999 dinara i već su dostupni i na IKEA Srbija sajtu i robnoj kući. Prava je šteta što još uvek ne postoji mogućnost da se odabere čisto belo ili čak i crno platno na koje bi korisnici mogli da naslikaju nešto svoje. Na naše pitanje u vezi s tim u IKEA timu s kojim smo razgovarali onlajn rekli su da će razmisliti o ovoj mogućnosti, što znači da se to možda čak može i dogoditi.

Kvalitet izrade zvučnika je poslovično dobar, u IKEA i SONOS fazonu, sve je jasno označeno, spremno za sve scenarije upotrebe i lako za montažu. Platno se sa plastičnom matricom koja ga nosi lako skida, a kabl se može odložiti u prostor zadnjeg dela zvučnika, ukoliko vam nije potrebna cela njegova dužina. Zanimljivo je i vrlo korisno i to što se na internet zvučnik može povezati, osim preko Wi-Fi mreže, i putem Ethernet priključka. Ovaj priključak je moguće koristiti i kao vezu dva zvučnika koja su povezana na isti sistem.

Tagovi

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 1

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Beogradska seljačina

Tačno je u osnovi jedino da se najčistiji zvuk dobija preko panela, ali je onda sto i jedan uslov o kome ovde nema ni naznaka, ovo je poluvarijanta za prvu pomoć, tipa za zubarsku čekaonicu ili kozmetičara, precenjeno 10 puta najmanje. Još beli kabl iz 1995… Dobro je da nema VGA konektor za 3 RGB diode.