Kako se odjaviti sa Gmaila: Detaljan vodič korak po korak | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako se odjaviti sa Gmaila: Detaljan vodič korak po korak

Pratite detaljan vodič kako se odjaviti sa Gmaila, i kako obrisati nalog!

 Novi Gmail izgled Izvor: Google

Ako razmišljate da odjavite svoj Gmail nalog i da se udaljite od digitalnog carstva, niste usamljeni, a ovo je naš vodič za odjavljivanje sa Google naloga. Bilo da se radi o zaštiti privatnosti ili jednostavnom novom početku, brisanje Gmail naloga može biti vrlo oslobađajuće iskustvo.

U ovom vodiču korak po korak ćemo vam objasniti kako da se odjavite sa Gmail naloga ili trajno obrišete nalog.

Kako se odjaviti sa Gmail naloga?

Pokrenite veb pretraživač i idite na www.gmail.com. Unesite svoju adresu e-pošte i lozinku da biste se prijavili na svoj Gmail nalog. Kada se prijavite, potražite ikonu profila ili sliku profila u gornjem desnom uglu Gmail prozora. To može biti kružna ikona ili slika vaše profilne slike ako imate jedan set.

Kliknite na ikonu profila i pojaviće se padajući meni. Na dnu menija videćete opciju "Odjava". Kliknite na njega i bićete odjavljeni sa svog Gmail naloga.

Kako izbrisati Gmail nalog?

Da biste izbrisali svoj Gmail nalog, moraćete da pristupite podešavanjima Google naloga. Otvorite novu karticu pregledača i idite na myaccount.google.com. Prijavite se ponovo ako to bude zatraženo. Kada ste u podešavanjima Google naloga, kliknite na "Podaci i personalizacija" u meniju sa leve strane. Pomerajte stranicu nadole dok ne pronađete odeljak pod nazivom "Izbrišite uslugu ili svoj nalog". Kliknite na link "Izbriši uslugu". Google može od vas tražiti da se ponovo prijavite da biste verifikovali svoj identitet. Pratite korake da biste potvrdili da ste vlasnik naloga. U sledećem prozoru videćete listu Google usluga. Kliknite na "Izbriši Google uslugu" koja se nalazi pored "Izbriši svoj Google nalog".

Pregledajte informacije o Gmail nalogu

Google će od vas tražiti da se još jednom prijavite i prikazaće rezime informacija o nalogu. Pažljivo pregledajte ove informacije da biste bili sigurni da brišete ispravan nalog. Pomerite se nadole da biste pronašli opciju "Gmail". Kliknite na "Izbriši" pored nje.

Google će pružiti dodatne informacije o brisanju vašeg Gmail naloga i podataka povezanih sa njim. Pročitajte detalje i ako ste spremni da nastavite, kliknite na polja za potvrdu da biste potvrdili da razumete posledice. Zatim kliknite na "Izbriši Gmail".

Potvrdite brisanje Gmail naloga

Google će od vas tražiti da unesete alternativnu adresu e-pošte u svrhu verifikacije. Navedite adresu e-pošte kojoj možete pristupiti. Kada unesete adresu e-pošte, kliknite na "Pošalji e-poruku za verifikaciju". U svom alternativnom prijemnom sandučetu e-pošte potražite e-poštu od Google-a. Pratite uputstva u e-poruci da biste potvrdili brisanje. Ovaj korak je neophodan da biste bili sigurni da ste vlasnik naloga i da zaista želite da izbrišete svoj Gmail nalog.

Prateći ovaj vodič korak po korak, možete se uspešno odjaviti sa svog Gmail naloga i nastaviti sa trajnim brisanjem. Imajte na umu da će brisanje Gmail naloga trajno ukloniti sve povezane podatke, imejlove i podešavanja. Zato obavezno napravite rezervnu kopiju svih bitnih informacija pre nego što nastavite. Brisanje vašeg naloga može potrajati, ali kada završite, učinićete značajan korak ka digitalnom uklanjanju nereda i osiguravanju vaše privatnosti.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

02:24
KRADU AUTOMOBILE PUTEM INTERNETA! Đorđić: Udaraju ljude na emocije pa im sve oduzmu OTVORITE POGREŠAN MEJL I TO JE KRAJ
Izvor: Kurir televizija
Izvor: Kurir televizija

(SmartLife)

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA