KAKO POVRATITI OBRISANE INSTAGRAM OBJAVE: Imate samo 24 sata da vratite izbrisan story ili će zauvek nestati | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KAKO POVRATITI OBRISANE INSTAGRAM OBJAVE: Imate samo 24 sata da vratite izbrisan story ili će zauvek nestati

Saznajte kako i da izbrišete objave, ali da one ostanu sačuvane na Instagram aplikaciji!

  Izvor: SMARTLife / Unsplash/ Solen Feyissa

Jedna od najpopularnijih društvenih mreža je Instagram, iako je upravo ona ta aplikacija koja najviše prikuplja podatke korisnika!

I pored toga, ona poseduje veliki broj korisnika koji redovno kače svoje fotografije, priče (story), snimke i druge tipove objava.

Možda će vas zanimati:

Nekada korisnici znaju i da izbrišu te objave, ali isto tako se neretko dogodi da požale zbog toga pa požele da ih vrate, ali ne znaju kako to da urade. Na sreću, Instagram skuplja naše izbrisane podatke, te poseduje svoj Recycle Bin,iako se ne zove tehnički tako. Ukoliko želite da vratite stare objave, onda pratite ova upustva!

Bez obzira da li imate Android ili iPhone telefon, isti su koraci ka vašim izbrisanim podacima. Potrebno je da uđete na svoj profil, a potom u gornjem desnog uglu se nalaze tri linije koje će otvoriti novi prozor sa desne strane vašeg ekrana. Nađite opciju Settings,a potom uđite i na Account.Veoma blizu ste vašim izbrisanim podacima, oni se nalaze u opciji Recently Deleted.

Tu ćete naći sve objave, story objave, Reels snimke, kao i IGTV video klipove koje ste izbrisali u poslednjih 30 dana korišćenja aplikacije.

Možda će vas zanimati:

Ukoliko niste arhivirali vaše story objave, imate samo 24 sata da ih povratite, u suprotnom će se one zauvek izbrisati. Sve ostale izbrisane objave kao što su fotografije, snimci, reels će se automatski izbrisati posle 30 dana.

Jednom kada uđete u prozor sa vašim izbrisanim podacima, imate dve opcije, prva je da povratite te podatke, dok je druga da ih zauvek izbrišete! Kada budete hteli da povratite neku fotografiju na vaš profil, Instagram će od vas zahtevati da potvrdite taj zahtev, a to možete da uradite putem koda koji će stići na vašu elektronsku adresu ili putem tekstualne poruke (SMS), na vama je da izaberete kojim putem ćete da dobijete taj kod koji potom treba da unesete da bi ceo proces bio gotov. Pogledajte u našoj galeriji kako izgleda ceo taj proces.

Ukolko imate želju da očistite vaš profil, recimo od sramotnih starih objava koje ne želite da izbrišete zauvek, uvek možete da ih stavite u folder Archive. To ćete uraditi tako što se pored te objave nalaze tri tačke, potom će vam se otvoriti padajući meni i tu se nalazi opcije Archive koja će uklonitu tu fotografiju sa vašeg profila, ali koja će i sačuvati istu u spomenut folder.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Pročitajte i ovo:

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA