Kako da pronađete skrivene Facebook poruke | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako da pronađete skrivene Facebook poruke

Velike su šanse da imate nepročitane poruke na ovoj društvenoj mreži, a da to ni ne znate. Evo kako da proverite.

 Izvor: Promo/Kaspersky Lab

Facebook jedna veoma slojevita aplikacija. Možete koristiti samo vidljive stvari, ali možete i kopati malo, da otkrijete stvari uglavnom skrivene u vašim svakodnevnim interakcijama na ovoj društvenoj mreži. Jedan takav primer su poruke. "Koristim Facebook Messenger i redovno proveravam inbox," možete reći. Međutim, možda i ne shvatate da imate neke skrivene poruke koje vas čekaju tamo.

Kada normalno proveravate svoje Facebook poruke, vidite samo prepiske sa prijateljima na ovoj društvenoj mreži. Ali to nisu sve vaše poruke. Facebook filtrira poruke od ljudi sa kojima niste prijatelj. Ovo je generalno dobra stvar, jer filtrira mnogo spam poruka. Međutim, ponekad, prava poruka od nekog ko vam još uvek nije prijatelj na mreži, zapadne tu, u ničijoj zemlji.

Da proverite vaše skrivene poruke, otvorite Facebook na desktopu. Potom idite na Messages ikonicu u gornjem desnom uglu. U meniju koji izađe ispod, videćete Message Requests odmah pored Recent.

Izaberite Message Requests. Ovde su poruke od Facebook korisnika koji žele da razgovaraju sa vama, ali vam još uvek nisu prijatelji. Takođe možete otići na See Filtered Requests na dnu menija za još potencijalnih propuštenih poruka, prenosi The Daily Dot.

Messenger i Facebook dobili nove video filtere

Ovim porukama možete pristupiti i preko Facebook Messenger-a. U aplikaciji, idite na Settings u donjem desnom uglu, u pitanju je ikonica koja izgleda kao lista, i potom idite na People.

Slično desktop verziji, idite na Message Requests, i potom Filtered Requests. Ovo će prikazati sve poruke, za koje Facebook smatra da nisu vredne vaše pažnje.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi