Korisne stvari

TWITTER SPREMA NOVU OPCIJU: Sredite inbox tako da vam najvažnije poruke budu nadohvat ruke

Korisnici već prijavljuju da su opciju videli na iOS aplikaciji, ali ne i u web verziji, što znači da je potrebno da se još malo sačeka.

Twitter
Izvor: Smart Life/ Unsplash/ freestocks

Twitter sprema funkciju koja omogućava pinovanje poruka u okviru sandučeta, a u pitanju je opcija koja je ranije bila dostupna samo Twitter Blue pretplatnicima.

Sada stiže do svih – na Android, iOS i na web verziju platforme, što će posebno obradovati one koji su umorni od kopanja po inboxu.

Korisnici već prijavljuju da su je videli na iOS Twitter aplikaciji, ali ne i u web verziji, što znači da je potrebno da se još malo sačeka.

U iOS verziji opcija za pinovanje se pojavljuje kada prstom prevuče preko neke poruke, a ako se tapne na nju, razgovor se automatski seli na vrh sandučeta, u “Pinned conversations“.

Odavno je poznato da su pinovi veoma korisni za označavanje programa i opcija koji su često potrebni (dakle ne samo fotografija na platformi Pinterest). Jedini problem s novom Twitter funkcijom je što za sada može da se zakači do šest poruka, ali je i to bolje od nula.

Nakon što pinovanje stigne na regularne profile, Twitter Blue ostaje s još samo s dve ekskluzivne funkcije – dužim video postovima i NFT profilnim fotografijama. Ko zna, možda i one uskoro stignu do običnih korisnika.