WhatsApp ima novi način na koji ćete kontakte obaveštavati o svojim aktivnostima | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

WhatsApp ima novi način na koji ćete kontakte obaveštavati o svojim aktivnostima

Ovo je samo jedna od novina koje WhatsApp "izbacuje" u poslednje vreme, a kojih bi uskoro trebalo da bude bar još nekoliko

 WhatsApp _ Foto Unsplash.jpg Izvor: Unsplash

Ukoliko, osim na društvenim mrežama, volite da ostavljate statuse i na čet aplikacijama, WhatsApp ima novu zanimljivu funkciju za vas. Korisnicima je sada dostupna mogućnost snimanja glasovnih statusa u trajanju do jednog minuta.

Nakon što je prethodno dobila podršku za deljenje video snimaka do jednog minuta, putem ažuriranja statusa, sada se na aplikaciji video iste dužine može koristiti i kao "glasovna beleške" kojom se izražava status.

Ukoliko ste, do danas, hteli da sa svojim kontaktima podelite glasovnu belešku na stranici statusa, ona je morala da traje 30 sekundi ili kraće, pa ste tako sada dobili duplo više vremena.

Nova opcija bi korisnicima trebalo da stigne sa najnovijom verzijom WhatsApp-a i za Android i za iOS. Treba napomenuti i to da je najnovija verzija aplikacije potrebna, ne samo za postovanje dužih glasovnih statusa, već i za njihovo preslušavanje.

 WhatsApp _ status glas _ Foto WhatsApp.jpg Izvor: WhatsApp

Izgleda da je WhatsApp baš namerio da poboljša Status funkciju, pa ne bi trebalo da nas iznenadi ako ova opcija u bliskoj budućnosti dobije nove dodatke.

Ovo je, inače, samo jedna od novina koje WhatsApp "izbacuje" u poslednje vreme. Uskoro bi, prema nekim najavama, trebalo da postane dostupna opcija slanja medija u HD rezoluciji, kao i mogućnost vanmrežnog deljenja fajlova – People Nearby, kojoj nije potrebna internet veza.

Popularna aplikacija razvija i sopstveni birač brojeva koji će korisnicima omogućiti pozivanje drugih korisnike putem aplikacije, ali bez potrebe da prethodno sačuvaju njihove brojeve.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

01:26
Digitalna demencija kod dece
Izvor: TikTok/stricek_dusko
Izvor: TikTok/stricek_dusko

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Možda će vas zanimati

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA