Viber dobio odličnu funkciju - organizovanje četova u foldere | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Viber dobio odličnu funkciju - organizovanje četova u foldere

Autor Ilija Baošić

Zaboravite na nepreglednu listu četova, najnovije Viber ažuriranje donosi organizaciju gotovo svih razgovora u foldere.

 Viber čet folderi nova funkcija Izvor: Viber

Viber, popularna aplikacija za dopisivanje, nastavlja da proširuje svoje mogućnosti, a upravo je lansirala novu, veoma korisnu funkciju - čet foldere - koja će korisnicima služiti da bolje organizuju gotovo sve svoje razgovore u posebne fascikle.

Nova funkcija dozvoljava korisnicima da naprave do pet posebnih foldera u koje će smeštati svoja dopisivanja bez limita, a koji će biti prikazani na vrhu početne stranice. To znači da je moguće grupisati, na primer, članove porodice, prijatelje ili kolege. Nakon kreiranja ovih fascikli, u svakom momentu će biti moguće promeniti njihovo ime, a sa njihove desne strane biće prikazan broj nepročitanih poruka koje je moguće grupno označiti kao pročitane.

Pored pojedinačnih razgovora, u foldere je moguće ubaciti i grupne četove, kanale i zajednice.

Međutim, iako ne postoji limit broja razgovora koji se mogu ubaciti u fascikle, Viber neće dozvoljavati da baš sve smestite u njih. Skriveni četovi, Viber Pay poruke, razgovori sa poslovnim nalozima i interakcije sa mušterijama ostaće izvan ovih foldera.

Kada stižu čet folderi

 Viber fascikle dopisivanja Izvor: Viber

Iako su lansirani, mi još uvek nismo dobili čet foldere. To će se desiti nakon što aplikacija bude ažurirana na verziju 22.0 ili višu. Kompanija kaže da je potrebno do dva meseca kako bi nova funkcija stigla do svih korisnika kroz Google Play i App Store prodavnice aplikacija.

Kada konačno stigne, Viber će korisnike koji imaju više od 10 razgovora obavestiti o mogućnostima čet foldera. Alternativno, novu funkciju će biti moguće pronaći u "More" sekciji na početnoj strani, gde će biti dostupna pod opcijom "Manage Folders".

Znate li kako se pravi grupa na Viberu? Pogledajte:

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 1

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Dragan

To nije loše, da potrpam sve reklame u jedan folder i da zaboravim na njih!