Pravite svadbu? Evo kako je možete organizovati pomoću jedne aplikacije koju svi imamo u telefonu | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pravite svadbu? Evo kako je možete organizovati pomoću jedne aplikacije koju svi imamo u telefonu

Za organizaciju svadbe vam je potrebna samo jedna superaplikacija - Viber.

 Kako organizovati svadbu pomoću Vibera Izvor: Unsplash

Izgovoriti "sudbonosno da" je jedan od najvažnijih momenata u našim životima. Međutim, organizacija svadbe može biti prava noćna mora. Uvek možete unajmiti organizatora koji će da razmišlja o svemu umesto vas, ali za mnoge ovo nije finansijski moguće, pogotovo jer je venčanje događaj koji iziskuje ozbiljan finansijski napor.

Zato, mnogi teret organizacije svaljuju na sebe, a mi ćemo vam pokazati kako ova obaveza može da protekne lako, i to pomoću aplikacije koju svi imamo u telefonu. Zapravo, u pitanju je super-aplikacija, Viber.

Svatovi na jednom mestu

Viber vam omogućava da napravite grupu sa do 250 ljudi, što će vam pomoći da na jednom mestu okupite sve goste, bez straha da ste nekoga zaboravili. U ovoj grupi možete deliti važne informacije u vezi svadbe, što će svima, a ne samo vama značajno uštedeti vreme.

 Viber Grupa Izvor: Smartlife

Čak i ako se članovi grupe nisu ranije upoznali, ovo će biti odlična prilika da se povežu, daju jedni drugima savete i preporuke, dele svoja iskustva i pokrenu diskusiju.

Iskoristite ankete

U grupi možete postaviti anketu kako biste dobili brzi odgovor na važno pitanje, a da ne morate da prebrojavate. Možda je najizazovnije u organizaciji napraviti raspored sedenja, ili sastaviti meni, imajući u vidu da postoje gosti koji imaju posebne zahteve ili potrebe. Zato ih na ovaj način možete pitati o tome kakvu hranu, piće, muziku žele, te da odmah vidite rezultate i znate kako većina razmišlja.

Komplikovano je voditi računa o tome da li neko ima alergije na hranu, da li dolaze sami ili će povesti još nekog – ali uz Viber je to lakše nego ikad – jer vam gosti mogu odmah dati povratnu informaciju.

Liste, beleške, važni linkovi

Venčanja zahtevaju da obavljate mnogo stvari istovremeno, a uz pomoć Mojih beleški (My Notes) na Viber- u možete zabeležiti sve zadatke koji vas čekaju, ideje, linkove, pa čak i da sastavite svoj scenario za venčanje – ili napišete govor. Takođe možete podesiti podsetnike za važne događaje, kako biste bili tačni kao švajcarski sat. Ako zakačite na vrh konverzacije poruku, najvažnije informacije će uvek biti istaknute i neće se izgubiti među drugim objavama, te će vam ostati na umu – poput rasporeda sedenja ili redosleda grupnog fotografisanja.

Opcija pretraživanja olakšaće vam da nađete informacije koje su vam potrebne, a da ne morate dugo da listate tražeći ih kroz celu prepisku. Tokom procesa planiranja često tražimo pomoć ili preporuke od prijatelja, te vam mogu lako podeliti kontakte putem Vibera.

Budite kreativni

Neka dizajniranje pozivnica bude zabavno i lako, zahvaljujući veštačkoj inteligenciji na Viberu. Ukucajte ChatGPT Powered AI bot (bivši AI Chat & Create) u pretragu, potom idite na Create Аrt i pustite svojoj mašti na volju. I ma kako ovaj proces bio zabavan, štampa i distribucija često komplikuju stvar. Koliko debeo treba da bude papir? Da li je svako dobio svoju pozivnicu? Ove stvari više ne treba da vas brinu. Zahvaljujući Viberu možete biti sigurni da su svi dobili svoje pozivnice u digitalnom formatu. I ovo nije korisno samo mladencima, već će vam i priroda biti zahvalna – jer je čuvate tako što nećete štampati pozivnice.

 ChatGPT bot Izvor: Smartlife

Članovi grupe mogu lako da naprave sami svadbene stikere ili GIFove. Na ovaj način ćete se ubaciti u slavljeničku atmosferu mnogo pre samog događaja, a moći ćete i sami tako da napravite zahvalnice, koristeći najbolje trenutke sa venčanja. Osim toga, zahvaljujući Youtube integraciji, snimke sa venčanja možete lako postaviti i podeliti sa drugima u četu.

Vredi koristiti čak i pre venčanja

Naravno, nijedno venčanje nije potpuno bez devojačke i momačke večeri. Viber vam može biti digitalni asistent dok organizujete zabavne aktivnosti pre velikog dana, kao i da držite grupu na okupu pomoću deljenja lokacije. Čak i ako se neki članovi grupe nikada ranije nisu sreli, možete ih pozvati u svoj mali krug velikih ljudi, da se upoznaju pre samog događaja.

Planiranje venčanja može biti veoma naporan zadatak koji oduzima mnogo vremena, ali Viber, vaš besplatni sistem za upravljanje zadacima, olakšava vam sve, te se možete osloniti na ovu aplikaciju kako biste organizovali svoje savršene žurke. Pomoću ovih saveta vaš veliki dan proći će baš onako kako ste oduvek sanjali!

A kako bi pomogao budućim mladencima da im proces organizacije venčanja bude što zabavniji, Viber je otključao jedan od svojih najpopularnijih premijum stiker paketa – sada ga možete preuzeti ovde besplatno OVDE.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 1

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Snezana

Nisam koristila, ali sam videla da je dostupna u AppGallery, dakle ako neko planira da organizuje venčanje, može da bude korisno.