HBO Max se gasi ranije nego što se očekivalo | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HBO Max se gasi ranije nego što se očekivalo

Autor Ilija Baošić

Iako je prvobitno planirano da se HBO Max striming servis ugasi na leto 2023, to će se ipak desiti nešto ranije.

 Warner Bros Studios gasi HBO Max u proleće 2023 Izvor: Smartlife

HBO Max platforma je veoma popularna u Srbiji, pa je mnoge iznenadila vest da će biti ugašena, a da će Warner Bros. Discovery na leto 2023. spojiti ovaj striming servis i Discovery+ u potpuno novu platformu za gledanje sadržaja. Tokom poslednjeg razgovora o zaradi, predsednik i izvršni direktor kompanije WBD, Dejvid Zaslav, rekao je da će kombinovana usluga stići ranije nego što se očekivalo - u proleće 2023. godine.

Ova dva servisa zajedno imaju 94,9 miliona pretplatnika, od kojih je velika većina onih koji su pretplaćeni na HBO i HBO Max. To uključuje i 2,8 miliona novih korisnika, od kojih većina dolazi sa tržišta izvan SAD.

Pored kombinovanog striming servisa, kompanija WBD planira da u 2023. lansira i besplatnu TV uslugu (FAST) podržanu reklamama, a takođe je saopštila da ulaže u sadržaj na istorijskim nivoima, navodeći angažovanje režisera Džejmsa Gana i producenta Pitera Saftana kao kopredsedavajućih i izvršnih DC Studios direktora.

Još uvek nije jasno kako će novi kombinovani servis izgledati ili kako će se zvati. Prethodno je navedeno da će se oslanjati na HBO sadržaj, odnosno na tehnologiju Discovery+ servisa, što je posebno važno ako uzmemo u obzir veliki broj korisnika koji su se žalili na rad HBO Max aplikacije.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 4

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

TeglaZ

Sta znam, meni je HBO MAX sasvim oke platforma, ima old school serija koje sam gledao pre 15 god. Iskopaju se dokumentarci dobri, HBO zna da radi dokumentarce to je činjenica. Filmovi od WB , evo primera novi Batman je bio postavljen mesec dana posle bioskopske projekcije . Serije nove tipa House of dragons, razni DC animirani filmovi, serije. Moze se naći za gledati. Za vreme pandemije se kidao MAX u Grckoj , vise nego netflix , eto jos jednog podatka. Valjda ce nesto i ovi naši napravit pa da se prešaltamo ja novu platformu koju već WB istera na videlo.

Alien bg

Ionako sadrzaj je nula na kvadrat!!!! Nikakvi filmovi, jos gore serije!!! Ostali kanali daju bolji sadrzaj tako da mogu da se menjajiu kolko hoce ali ja necu vise placati ni koristitictu platformu koja za dosta para nema nista...

Bane

Na prolece se gasi HBOMAX u USA. Dok bi EU trebalo malo kasnije. Nece odjednom da ugase.