Ekskluzivno: Instagram promenio dopisivanje u aplikaciji i dodao nove opcije! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ekskluzivno: Instagram promenio dopisivanje u aplikaciji i dodao nove opcije!

Autor Marko Čavić

Kompanija Meta na sve načine pokušava da ispravi sve loše što je uradila sa Instagram aplikacijom.

 Instagram problem suspendovan nalog Izvor: SmartLife / Marko Čavić

Silan trud da iskopira TikTok obio se Meta kompaniji o glavu kad je Instagram u pitanju, pa su najavljene promene stavljene na čekanje, a kompanija se brže-bolje okrenula novim opcijama.

Kako bi skrenula misli nezadovoljnih korisnika sa preobražaja jedne od aplikacija koja je oblikovala društvo u kojem (još uvek) živimo, Meta je uvela nov način dopisivanja u direktnim porukama.

Možda će vas zanimati

Verujemo da je ova opcija odavno u pripremi, ali smo skloni da verujemo i u to da je fijasko sa promenom Feed-a Instagram aplikacije ubrzao uvođenje avatara u komentare u aplikaciji.

Do sada ste u DM porukama mogli da koristite kratko “lupanje“ srca na Story koji vam se sviđa, da pošaljete reakciju putem emotikona, a na tom mestu vas sada čeka nova opcija - prevucite ulevo i naći ćete se na novoj kartici - AVATAR.

Ova kartica je zapravo samo novi nivo spajanja Messenger tj. Facebook i Instagram platformi i potrebno je da imate napravljen svoj avatar u Facebook aplikaciji, da bi vam on sada bio dostupan za slanje komentara u Instagram aplikaciji, takođe. Da uprostimo - napravite avatar klikom na svoju profilnu sliku i izborom opcije Napravite avatar za sliku na profilu. Proći ćete kroz dugačku fazu izbora svega i svačega i na kraju ćete moći i da obučete svog avatara jednom od stotinak kombinacija.

Kad ste to uradili vratite se u Instagram aplikaciju, ali je prvo ažurirajte, nađite neki dobar Story i na mestu gde su reakcije na Story putem emotikona sada će biti i avatar u istom tom raspoloženju - srećan, sa srcima u očima, tužan, ushićen, zatečen i avatar koji tapše.

Ako osoba ima novi Instagram tj. najnoviju verziju aplikacije moći će i da vidi vaš novi odgovor na Story u DM-u, ali ako nema dobiće obaveštenje da je sadržaj nedostupan. Sve ovo smo pokazali u galeriji naših slika, pa ako je nešto nejasno ili vam treba slika da vidite kako sve to izgleda u praksi - bacite se na deo vesti gde je galerija.

Naša verzija aplikacije Instagram je 247.0.0.0.87 i koristimo je na Huawei Mate 40 Pro telefonu sa izvršenom integracijom u Messenger aplikaciju.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 1

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

more mrs

Nećemo. Nećemo svi jer ima još onih koji imaju malo mozga i dovoljno samopoštovanja pa ne koriste to ....e ..