100 znamenitosti u Google Maps aplikaciji dobilo Immersive View - 3D prikaz iz vazduha | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

100 znamenitosti u Google Maps aplikaciji dobilo Immersive View - 3D prikaz iz vazduha

Autor Ilija Baošić

Najnovije ažuriranje je samo prvi korak ka onome što Immersive View treba da predstavlja u budućnosti.

 Google Maps Immersive View 100 znamenitosti Izvor: Google

3D Immersive View funkcija u Google Maps aplikaciji nije u potpunosti spremna, ali možete pogledati kako će izgledati - već od danas.

Google je doneo novo ažuriranje Google Maps aplikacije za Android i iOS koja donose pogled iz vazduha na blizu 100 poznatih znamenitosti, uključujući Big Ben u Londonu, Empajer stejt bilding u Njujorku i Ajfelovu kulu u Parizu.

Možda će vas zanimati

Ova funkcija spaja veštačku inteligenciju sa milijardama slika (uključujući satelitske snimke i Street View) da bi stvorila realistične 3D prikaze. Google ovo predstavlja kao alatku namenjenu turistima, ali je takođe zgodan način da zadovoljite svoju radoznalost bez rezervisanja leta.

Iako je broj znamenitosti trenutno ograničen, to ne treba da vas spečava da u aplikaciji posetite Los Anđeles, London, Njujork, San Francisko ili Tokio i dobijete jedinstven pogled na ono najbolje što imaju da ponude. Sve što treba da uradite jeste da proverite da li vam je aplikacija ažurirana, pronađete znamenitost koja je podržana, pritisnete na nju i proverite odeljak sa fotografijama. 

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA