Instagram korisnici se masovno žale na promene - oglasio se šef kompanije | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Instagram korisnici se masovno žale na promene - oglasio se šef kompanije

Autor Ilija Baošić

Usled velikog broja žalbi na promene koje se dešavaju na Instagram-u, Adam Moseri, šef kompanije, je pokušao da korisnicima objasni pravac u kom se platforma kreće.

 Adam Moseri odgovorio na žalbe Instagram korisnika Izvor: Unsplash

Društvene mreže se uvek razvijaju i nastaviće da to rade u godinama koje dolaze. Da li su ove promene dobre, ostaje da se vidi. Ipak, kako se mnoge platforme prebacuju na video da bi se borile ili čak pratile uspeh koji postiže TikTok, sigurno će doći do reakcije dugogodišnjih korisnika koji žele originalno iskustvo koje su zavoleli.

Nakon nedavnih promena izgleda platforme, Instagram korisnici su masovno negodovali. U pokušaju da izgladi stvari, šef kompanije Adam Moseri je na svom Twitter nalogu objasnio promene platforme i šta misli da će se desiti ubuduće.

Možda će vas zanimati

Moseri je počeo objašnjavajući da je upoznat sa žalbama na nedavne promene. Problemi su se pojavili upravo kada je platforma počela da usvaja feed preko celog ekrana, kao što to čini TikTok. Moseri je naveo da je u svojoj trenutnoj iteraciji to samo test, da novi feed "još nije dobar", kao i da pre nego što bude mogao da bude dostupan svima, treba da se poboljša.

Moseri se nije ustručavao da podeli kako će izgledati budućnost platforme i izjavio je da, iako su fotografije deo nasleđa platforme, nastaviće da se više fokusira na video snimke u budućnosti. Kako navodi, proširenje na video se dešava prirodno, jer kreatori prihvataju takav sadržaj i koriste platformu za video snimke.

Poslednja tačka o kojoj je Moseri govorio jesu preporuke. On je naveo da preporuke u ovom trenutku nisu savršene i da ako dobijete loše preporuke, onda Instagram treba da se poboljša. Srećom, platforma nudi načine za odustajanje od preporuka, iako nijedna od opcija nije trajna. Ovo se radi kako bi se pomoglo kreatorima da podele svoj rad na platformi. Naravno, za svakog dugogodišnjeg stvaraoca ovo je velika promena koju treba prihvatiti. Srećom, čini se da platforma sluša.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA