NAJBOLJI DEO YOUTUBE KLIPA: Kako da odmah skočite na najpopularniji momenat videa | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NAJBOLJI DEO YOUTUBE KLIPA: Kako da odmah skočite na najpopularniji momenat videa

Bilo je krajnje vreme da YouTube to uradi.

 Kako odmah pogledati YouTube najpopularniji deo videa Izvor: Youtube

YouTube je konačno potvrdio da će jedna od najtraženijih opcija sa drugih video mreža biti dostupna i korisnicima Google video servisa.

Sada će i YouTube označavati najzanimljivije delove videa vrlo jasno.

Možda će vas zanimati

Putem trake na kojoj se vide podaci o tome koji deo videa je korisnicima najzanimljiviji svi će biti u prilici da odmah i lako skoče upravo na njih.

Ova opcija već je dostupna nekim korisnicima širom sveta na mobilnim telefonima i kompjuterima, a vrlo brzo će doći i do svih korisnika, koji neće morati da urade niša - traka će se sama od sebe promeniti.

Inače, ovo je bila nekad YouTube Premium opcija, a sad će biti dostupna svima, jer YouTube smatra da to može da pomogne u promociji videa i podizanju interesovanja korisnika da pogledaju upravo onaj deo videa koji su došli da vide i da tako podignu zadovoljstvo korišćenjem servisa.

S druge strane ovo bi moglo da pomogne i kreatorima sadržaja, koji će sada morati istinski da planiraju svoje video klipove od početka do kraja i sprečiće ih da imaju tzv. prazan hod, odnosno momente tokom videa koji ne zanimaju gledaoce.

Zajedno sa trakom popularnosti delova videa pojavljuju se još dve novosti - Single Loop opcija, koja omogućava da se jedan video ponavlja unedogled i nove komande dok je video u Full Screen režimu prikaza, kad se vidi i nova like, dislike, open the comment section i ostala dugmad.

Sve novitete YouTube mreže možete videti u našoj galeriji:

Sve promene biće aktivne svim korisnicima same od sebe vrlo brzo i YouTube korisnici ne moraju da rade ništa kako bi ih videli, samo da budu strpljivi da se pojave.

Šta vi mislite o ovim YouTube promenama?

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 1

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Taylor Swift

Ovo vec ima od Beta Verzije.