KAKO DA POREĐATE INSTAGRAM OBJAVE HRONOLOŠKI: Neka sve bude onako kako je objavljivano, a ne zbrda-zdola | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KAKO DA POREĐATE INSTAGRAM OBJAVE HRONOLOŠKI: Neka sve bude onako kako je objavljivano, a ne zbrda-zdola

Instagram je konačno objavio ažuriranje kojim omogućava svima da sortiraju svoj Feed hronološki ili po omiljenim stavkama.

 Instagram Favorites i Following 2.jpg Izvor: Instagram

Instagram je objavio dva nova načina na koje korisnici i u Srbiji, ali i svuda u svetu, imaju priliku da kontrolišu to kako vide svoj Feed.

Adam Moseri, direktor aplikacije, je u blog zapisu na Instagram sajtu objasnio da su ovo dugo testirali i da su želeli što bolje da odgovore na brojne zahteve korisnika, pa smo zato to tako dugo čekali.

Možda će vas zanimati

Instagram prikaz sad se zove Favorites i Following i prva oznaka kaže da ćete prvo na Feed-u videti objave omiljenih profila, dok druga vraća hronološki red na Instagram.

Favorites omogućava dodavanje 50 omiljenih naloga tj. profila, nebitno čiji su i imaju li oni tematski veze jedni s drugim i ti profili u svakom trenutku mogu da budu promenjeni, a biće prikazivani pre svih ostalih objava, jer korisnik tako želi izborom Facorites opcije.

Following jednostavno prikazuje objave onako kako su one stizale na Instagram s tim što se one prekidaju reklamama i sponzorisanim objavama na svakom trećem, petom ili 10. mestu u zavisnosti od interesovanja samog korisnika. Zapravo, svima koji odaberu ovu opciju Instagram će se vratiti na 2016. godinu i način na koji je tada prikazivao novosti tj. objave, nakon čega su se umešali algoritmi i svima nam servirali ono što oni smatraju da treba da vidimo, a zasnovano je na matrici našeg ponašanja.

Kako da podesite Instagram Feed

Da biste videli nove opcije jednostavno ažurirajte Instagram aplikaciju, nama je verzija trenutno Instagram v228.0.0.0.107, i u gornjem levom uglu, pored Instagram logotipa pomoću strelice nadole otvorite padajući meni u kojem odaberite Favorites (Omiljeno) ili Following (Pratite).

Ne vidite strelicu pored Instagram logotipa? Ne brinite, tu je, samo klik na IG logo i pojaviće se!

I to je to, uživajte u Instagram aplikaciji baš onako kako volite! ;)

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Možda će vas zanimati

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA