NETFLIX UVODI INTERAKTIVNE SERIJE: Evo kako možete da ih igrate i proverite svoje znanje | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NETFLIX UVODI INTERAKTIVNE SERIJE: Evo kako možete da ih igrate i proverite svoje znanje

Nakon interaktivne serije Black Mirror: Bandersnatch i Cat Burglar pitalice, Netflix 1. aprila donosi novi interaktivni serijal u kojem ćete moći da proverite koliko ste dobri i kvizovima.

 Trivia Quest interaktivna serija na Netflix platformi Izvor: SmartLife / YouTube / Netflix / Printscreen

Trivia Quest je zamišljen kao animirani serijal koji kreće 1. aprila i kroz 30 epizoda sa po 24 pitanja vas vodi kroz različite oblasti koje obuhvataju zabavu, sport, umetnost, geografiju i istoriju. Glavni portagonista serije je Vili, koji ima zadatak da spase građane koje je zarobio Zli Roki, a jedini način da to uradi je da tačno odgovori na postavljena pitanja.

Pitanja će vam u nekom trenutku iskočiti na ekranu, a na vama je da kliknete na odgovor za koji mislite da je tačan, kako biste osvojili potrebne poene.

Možda će vas zanimati

Cat Burglar je takođe interaktivna serija, koja se pojavila krajem prošlog meseca i koja je jako slična Trivia Quest-u. U Cat Burglar pratite hibridnu priču koja od vas zahteva da tačno odgovorite na pitanja koja se pojavljuju s vremena na vreme, kako bi priča mogla da nastavi da se razvija.

Nova zabava

Ubacivanjem pitanja u serije i filmove, Netflix želi da uvede novu dimenziju zabave za svoje korisnike. Ne zaboravite da je ova platforma odnedavno uvela i mini video igre, kao novu dimenziju sadržaja koji je dostupan na Netflix-u.

Nova interaktivna serija kreće 1. aprila, i svaki dan će vas čekati 24 pitanja, 12 lakih i 12 teških, a na raspolaganju ćete uvek imati više odgovora. Netflix koncept interaktivne serija bazira se na Trivia Crack igri sa pitanjima, koju je ova kompanija nedavno licencirala.

Možda će vas zanimati

Čak iako ne znate sve odgovore, imaćete priliku da ponovo odgledate epizodu i date tačne odgovore, kako biste skupili dovoljno poena da oslobodite Vilijeve prijatelje. Kroz odgovore svaki gledalac će kreirati svoju priču, baš kao u Black Mirror: Bandersnatch, ali predstavnici Netflix-a kažu da to nije sve i da su spremili neka iznenađenja koja neće otkrivati do 1. aprila.

Trejler za Trivia Quest interaktivnu seriju
Izvor: YouTube / Netflix

Ne radi na svim uređajima

Kao i Cat Burglar i Trivia Quest dolazi na Android i iOS telefone, tablete i podržane televizore i konzole. Uređaji koji imaju mogućnost interaktivnosti imaju zvezdicu u gornjem desnom uglu naslova koji to podržavaju. Primera radi, Netflix Windows aplikacije ne podržavaju ovu funkciju osim ukoliko vaš uređaj nema ekran osetljiv na dodir, a punu listu uređaja pogledajte ovde.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Možda će vas zanimati

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA