TOP 8 NETFLIX FILMOVA OVE GODINE: Spisak bogatiji nego ikad – zavere, magija i Pinokio | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TOP 8 NETFLIX FILMOVA OVE GODINE: Spisak bogatiji nego ikad – zavere, magija i Pinokio

Netflix vredno radi na novim filmovima, pa nas tokom ove godine očekuje solidna sezona.

 Netflix filmovi 2022 Izvor: Smart Life/ Netflix

Korisnici već neko vreme tradicionalne TV kanale zamenjuju streaming servisima, a Netflix je mnogima osnovna lokacija na kojoj traže nove serije i filmove.

Prema poslednjim najavama, platforma se dobro spremila da tokom 2022. godine opravda to poverenje, budući da je nedavno najavila nove filmove, a čini se da je većina vredna pažnje.

Možda će vas zanimati

Odavno nismo osuđeni samo na ono što nam serviraju televizijske kuće, a stariji gledaoci se sigurno sećaju vremena kad je moglo da se bira između dva TV programa – bogati filmski spiskovi su ipak bolje rešenje.

Filmovi i serije su sada svuda, pa čak ni deca više ne čekaju vreme pred TV Dnevnik da bi pogledala tek jedan crtani film.

Netflix vredno radi na novim filmovima, pa nas tokom ove godine očekuje solidna sezona. Važno je da se napomene da servis više ne nudi besplatni probni period od 30 dana, ali se povoljna mesečna pretplata (u Srbiji 9,99 evra) isplati zbog bogate biblioteke. U to možete da se uverite ako bacite pogleda na filmove koji nam stižu ove godine:

The Adam Project

Ovo je film za one koji vole putovanja kroz vreme, budući da priča prati pilota koji skače iz jedne vremenske ravni u drugu, sve dok ne sretne svoju mlađu verziju. Cilj mu je naravno da spasi svet i da budućnost sačuva za sledeće generacije. Putovanje kroz vreme glavnom junaku omogućava da sretne one kojih u njegovom vremenu više nema, što je dobra podloga za emotivnu priču. Glavne uloge igraju Rajan Rejnolds, Mark Rufalo i Zoe Saldana.

The Adam Project
Izvor: Smart Life/ @ONE Media

Day Shift

Filmovi o pripadnicima radničke klase su sve popularniji, posebno kada su u centru pažnje samohrani roditelji. Džejmi Fox igra oca koji pokušava da sastavi kraj s krajem kao čistač bazena, a da bi svojoj ćerki pružio šansu koju sam nije imao. Ipak, ovo nije drama, već horor, budući da se glavni junak noću bavi potpuno drugima zanimanjem, koje uključuje i jurnjavu s vampirima.

Day Shift
Izvor: Smart Life/ @Nedflix

Spiderhead

Ovo je priča iz bliske budućnosti, u kojoj zatvorenici imaju priliku da prekrate kaznu ako pristanu da učestvujuu testiranju lekova. Već je to dovoljno da se nasluti ludački scenario, jer u filmova ništa dobro nije došlo od nepoznatih pilula. Glavne uloge igraju Džorni Smolet i Majls Teler.

Spiderhead
Izvor: Smart Life/ @ZK Entertainment

Slumberland

Ova fantazija-komedija-avantura je savršena za sve one koji vole nepoznate svetove, portale i prolaze u dimenzije koje su dobra skrovišta od svakodnevne realnosti. Kada mlada junakinja slučajno nabasa na mapu mesta po imenu Slumberland, počinje neverovatno putovanje. Pomaže joj lik kojeg igra sada već naširoko popularni Džejson Momoa.

Slumberland
Izvor: Smart Life/ @Legend of Tesers

Pinocchio

Pinokio je doživeo mnoge adaptacije, pa je konačno došao red i na Giljerma del Tora. Spekuliše se da će ovo biti najmračnija varijanta priče do sada, jer se radi o drugačijem pogledu na lutku čija je jedina želja da postane pravi dečak. Ako se setimo njegovih ranijih filmova, na primer Panovog lavirinta, možemo da zamislimo šta sve čeka novog Pinokija.

Pinocchio
Izvor: Smart Life/ @Netflix

The School for Good and Evil

Spisak novih filmova ne bi bio potpun bez magije i Šarliz Teron. Glavne junakinje odlaze u školu za čarobnjake, a njihovo prijateljstvo je na testu od momenta kad kroče u školsku zgradu. Film je pravljen po ugledu na istoimene romane, a u centru zbivanja je magični svet po imenu Beskrajna šuma.

The School for Good and Evil
Izvor: Smart Life/ @Movie Story

Enola Holmes 2

Ako vam se dopao prvi deo priče o sestri Šerloka Holmsa, uskoro stiže i drugi. Iako liči na film za decu, ipak to nije, jer sadrži i puno nasilja, pa je za starije gledaoce. Enola je vešta poput brata, a misteriozni slučajevi se sami nameštaju. Priče o mladim detektivima su sve popularnije, a kada se u jednačinu uplete i ime najslavnijeg od svih, zanimljiv rezultat je zagarantova.

Enola Holmes 2
Izvor: Smart Life/ @MillieBobbyTime

Knives Out 2

I Knives Out dobija drugi deo – po ugledu na dobre stare misterije, ovaj film zabavlja. Kad se junaci smeste u istu kuću, pitanje je vremena kad će jedan od njih da pogine, jer šta se drugo može u ambijentu koji liči na one iz kojih su izrasli svi poznati detektivi u istoriji književnosti, ali i televizije.

Knives Out 2
Izvor: Smart Life/ @Screen Rant

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Možda će vas zanimati

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 5

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Netflix zakon

Ne znam u čemu je problem sa titlovima, jesu na HR, ali su počeli da ubacuju i srpske titlove. 10e mesečno za 3 uređaja, tj. 3 osobe mogu deliti pa ako je 400din mesečno mnogo onda imate drugi problem.

Zumba bakalar

Netflix filmovi su krševi neopevani!

Razum

A prevodi na srpskom? sunhrinizacija za decu? Neka hvala hbo max i dizni stižu za duplo manju pretplatu sa titlovima i sinhronizacijim.